MARTINREDA

Sveriges roligaste inredningsblogg! Design, inredning, möbler och trender

Den första biostolen

2 kommentarer

Är det första gången du läser min blogg så ber jag om ursäkt. Trogna läsare borde ha vant sig vid det här laget. Mina rubriker är aningen varierande. Antingen skriver jag något för att desperat trigga Googles sökrobotar eller så skriver jag något tokigt. Idag blev det Göteborgsvitstokigt. Bloggposten är alltså inte en historisk tillbakablick om den första stolen man använde i en biografsalong…

Alki_Kuskoa_Bi_Iratzoki_04

…det är om den här stolen. Den stolen? säger ni. Har vi inte sett den innan? fortsätter ni kritiskt undra. Jo mina vänner, ni har nästan alldeles rätt. Det där med någon form av böjd plastform på en ställning av trä har vi ju sett i ett par års tid. Allt från lågbudgethusens tragiska 199kronorskopior upp till originalen från Normann Copenhagen. Men detta är något annat. Detta är Kuskoa Bi, den första helt biologiska och till 100% återvinningsbara och biologiskt nedbrytbara stolen.

Alki_Kuskoa_Bi_Iratzoki_05 Alki_Kuskoa_Bi_Iratzoki_06

 

 

Alki_Kuskoa_Bi_Iratzoki_03

 

Jean Louis Iratzoki har designat för Alki. Jag tycker att det är helt fantastiskt.  Äntligen kan man sitta med gott samvete!

/m

 

 

 

Författare: MARTINREDA

Make, möbel- och tapetnörd. Älskar sociala medier och mina barn. Personligare och mer sansade sidor av mig finns på Instagram @martinwendelbo Följ det som passar dig, kärleken till livets goda är den gemensamma nämnaren i alla flöden. Jag jobbar gärna som Social Media Manager. Är du företagare är du välkommen att höra av dig. martin.wendelbo@gmail.com 0702938090 Gillar du tapeter kan du kolla min tapetblogg här tapetmartin.se

2 tankar om “Den första biostolen

 1. Hej Martin
  har inte följt din blogg, men senaste inlägget hamnade i min mail m a a det du skrev om ”Detta är Kuskoa Bi, den första helt biologiska och till 100% återvinningsbara och biologiskt nedbrytbara stolen” och avslutningen ”Äntligen kan man sitta med gott samvete!” … I kontrast till alla plastmaterial har du naturligtvis rätt, dock en tankeställare att fram till typ halva 1900-talet hade det inte producerats en enda möbel som inte uppfyller dina kriterier. Själv har jag med Norrgavel alltid följt den linjen – ALLA våra möbler har ALLTID varit biologiskt nedbrytbara eftersom jag delar ditt värdesättande av ett gott samvete. 🙂 Nirvan Richter, grundare Norrgavel

  Gilla

  • Hej Nirvan!
   Tack för ditt svar. Detta anser jag vara en av de absolut största fördelarna med att blogga. Att få lära sig något nytt. Tack för det! Jag vet ju att ni har ett stort miljötänk vilket jag tycker är fantastiskt. Jag ska redigera och uppdatera när jag kommer hem ikväll 🙂 Ha en trevlig eftermiddag! /martin

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.