MARTINREDA

Sveriges roligaste inredningsblogg! Design, inredning, möbler och trender

Llama – den roligaste klädhängaren någonsin

Lämna en kommentar

Ibland blir man alldeles kär. Hjärtat slår lite extra fort och man fnissar till så där lagom tramsigt. Just nu är ett sånt tillfälle. Varför? Barnen och frun sover ju fortfarande säger ni… Jo för att jag har hittat Llama säger jag. En helt underbar klädhängare av André Simon. En klädhängare som man blir alldeles kär i.

Llama-Clothes-Storage-ANDRE_SIMON-1

För drygt ett år sedan så bad jag er att aldrig glömma bort namnet André Simon. Kommer ni ihåg? Det var han som hade gjort den vackra men ganska tunga lampan. Klicka HÄR så minns du. Nu är han alltså igång igen. Med samma lekfullhet och experimentlusta. Jag bara måste ha en sån här! Ja, jag kan tänka mig att göra mig av med falken bara jag får ha en sån här.

Llama-Clothes-Storage-ANDRE_SIMON-4 Llama-Clothes-Storage-ANDRE_SIMON-11 Llama-Clothes-Storage-ANDRE_SIMON-7

/m

 

 

Författare: MARTINREDA

Make, möbel- och tapetnörd. Älskar sociala medier och mina barn. Personligare och mer sansade sidor av mig finns på Instagram @martinwendelbo Följ det som passar dig, kärleken till livets goda är den gemensamma nämnaren i alla flöden. Jag jobbar gärna som Social Media Manager. Är du företagare är du välkommen att höra av dig. martin.wendelbo@gmail.com 0702938090 Gillar du tapeter kan du kolla min tapetblogg här tapetmartin.se

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.