MARTINREDA

Sveriges roligaste inredningsblogg! Design, inredning, möbler och trender

IKEA goes wireless

4 kommentarer

Ahhh, visst är det coolt med engelska rubriker. Erkänn. Eller bara småtöntigt? Du bestämmer. Nåväl, IKEA har gjort en serie småmöbler, som vad jag kan utläsa till största delen består av lampor. Jag har ingen aning om vad de heter, men ni vet hur det brukar låta när IKEA namnger något. Ortsnamn eller egennamn är ju populärt. EmanuEL är mitt förslag.

Lampan EmanuEL som egentligen och högst troligt heter något helt annat är en smart liten rackare. Den laddar din telefon utan att du behöver koppla in den. Bara lägg den på plattan så fixar det sig på något oförklarligt sätt.

Ikea_wireless_charging_furniture_martinreda_1 Ikea_wireless_charging_furniture_martinreda_2

Visst låter det smart. I alla fall halvsmart. Nobelprissmart blir det först när man slipper koppla in lampan i väggen. Vem vet, snart är vi kanske där?

Ikea_wireless_charging_furniture_martinreda_3 Ikea_wireless_charging_furniture_martinreda_4

Hur som haver. Jag gillar ju såna här prylar. Prylar som får mig att tro att jag får mindre kablar att snubbla på och trassla in mig i. IKEA har gjort ett strålande jobb på den fronten. Välkommen hem till mig EmanuEL.

/m

 

Författare: MARTINREDA

Make, möbel- och tapetnörd. Älskar sociala medier och mina barn. Personligare och mer sansade sidor av mig finns på Instagram @martinwendelbo Följ det som passar dig, kärleken till livets goda är den gemensamma nämnaren i alla flöden. Jag jobbar gärna som Social Media Manager. Är du företagare är du välkommen att höra av dig. martin.wendelbo@gmail.com 0702938090 Gillar du tapeter kan du kolla min tapetblogg här tapetmartin.se

4 tankar om “IKEA goes wireless

  1. Du är så bra Martin! Lite Göteborgs-humor var precis vad jag behövde precis just nu. Ha en fin vecka!

    Gilla

  2. Ping: Om IKEA-möbler som laddar mobiler, sex väldigt långa minuter och bloggöversitteri | Husligheter

  3. Ping: Kan man ladda utan sladd? | Formrepubliken

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.