MARTINREDA

Sveriges roligaste inredningsblogg! Design, inredning, möbler och trender

Folia – Hanna Werning

Lämna en kommentar

Jag älskar lådor. Vill inte på något sätt skryta, men jag tror att jag kan ligga inne med en av norra Europas största samlingar av lådor. Eller boxar. Nu pratar jag inte om anskrämliga förvaringsditon av plast från danska lågbudgetmöbelvaruhus utan om vackra saker. Helst handgjorda, med tapet omklädda skokartonger eller bara mönstrade olikfärgade fina lådor. Naturligtvis använder jag dem inte alls. De bara står där. På byrån, under arbetsbordet, på nattduksbordet och naturligtvis i garderoben. Jag och min familj hade troligtvis mått bra av att börja använda dem…

Men innan jag börjar med det så är det nästan tvång på att skaffa en till. Bara en till. Varför? Se nedan-därför!

IMG_4900

Hanna Werning har skapat ett underbart mönster som heter Folia. Detta återfinns på lådan med samma namn som du hittar på Bookbinders Design. Måste bara ha. En till. Bara en liten till.

”Motivet är tänkt att ge dina anteckningar näring – vårda dem
som en trädgård och resultat kommer att växa.” – Hanna Werning
Jag köper tankesättet rakt av Hanna, men jag behöver fler storlekar på boxar. Min dator skulle må bra av lite vård -en låda till den tack.
/m

Författare: MARTINREDA

Make, möbel- och tapetnörd. Älskar sociala medier och mina barn. Personligare och mer sansade sidor av mig finns på Instagram @martinwendelbo Följ det som passar dig, kärleken till livets goda är den gemensamma nämnaren i alla flöden. Jag jobbar gärna som Social Media Manager. Är du företagare är du välkommen att höra av dig. martin.wendelbo@gmail.com 0702938090 Gillar du tapeter kan du kolla min tapetblogg här tapetmartin.se

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.