MARTINREDA

Sveriges roligaste inredningsblogg! Design, inredning, möbler och trender

#fotoutmaningmars2015

Lämna en kommentar

Nu är det bara ett par dagar kvar innan en av årets höjdpunkter på Instagram drar igång. Jag pratar om #fotoutmaningmars2015. Anledningen till att jag tar upp det här är att det råder delade meningar. Jag ska bena ut det för er.

#fotoutmaningmars2015 tillhör Hanna Wendelbo. Ja, det kanske låter som stora ord och subjektiva sådana. Man kanske inte kan ha ensamrätt på en hashtag och vad ger mig rätten att tycka i det här fallet? Jo, fakta, sunt förnuft och en oändligt mängd vetskap om arbetet bakom en viral succé. För det var nämligen för ett år sedan som Hanna blev ombedd att hålla i fotoutmaningen för mars 2014. En månad senare och 34000 bidrag rikare var den virala succén ett faktum. När till och med TT rapporterar om det råder det liksom inget tvivel om vem som är upphovskvinnan. Visst några kan ha missat det, men inte de som själva deltagit i utmaningen och som är aktiva användare av Instagram.

HannaWendelbo2

För att vara strategisk och väl förberedd kunna fundera ut kommande teman för mars 2015 taggade Hanna för 47 veckor sedan upp #fotoutmaningmars2015. Ja, du läste rätt. 47 veckor sedan. Kanske också för att förhindra att någon skulle ge sig på den och på något sätt kapa den?

Gissa vad? In kommer Gösta…. Nej, användaren heter inte så, men känslan är den samma, och stoltserar med att hen blivit ombedd att driva #fotoutmaningmars2015

HannaWendelbo1

Gösta, det finns gott om andra hashtaggar du kan använda. Massvis. Flera av dem är inte redan upptagna. Mitt innerliga och helhjärtade tips till dig är att du tar någon av dem. Vill du ha tips? Hojta till bara!

 

/m

 

Författare: MARTINREDA

Make, möbel- och tapetnörd. Älskar sociala medier och mina barn. Personligare och mer sansade sidor av mig finns på Instagram @martinwendelbo Följ det som passar dig, kärleken till livets goda är den gemensamma nämnaren i alla flöden. Jag jobbar gärna som Social Media Manager. Är du företagare är du välkommen att höra av dig. martin.wendelbo@gmail.com 0702938090 Gillar du tapeter kan du kolla min tapetblogg här tapetmartin.se

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.