MARTINREDA

Sveriges roligaste inredningsblogg! Design, inredning, möbler och trender

Pebble Lamp – Hiss eller Diss?

Lämna en kommentar

En av sakerna på Stockholm Furniture Fair som jag helt och hållet missade, varför är oklart, var Örsjö Belysnings lansering av Joel Karlssons lampor. Jag skyller på tidspress och i viss mån monterbubbel. Nu har jag dock läst på och det är verkligen på tiden att jag hissar något. Jag menar förra veckans sågning innebar ju att jag fick trafik från Svensk Damtidning. Så kan vi ju inte ha det.

Pebble_lamp_JonasKarlsson_4 Pebble_lamp_JonasKarlsson_5

Ja ni förstår själva. Inredningsarkitekten och industridesignern Joel Karlsson, till vardags sysselsatt på Krook & Tjäder har gjort något alldeles extra fint här. Dessutom känns det  lite extra bra när det kommer från bästkusten.

Pebble_lamp_JonasKarlsson_3 Pebble_lamp_JonasKarlsson_2

Jag skulle utan några som helst problem kunna tänka mig en hel klunga av lamporna. Hur många kan man hänga över ett köksbord innan någon ringer någon som kommer och tar mig om hand?

Veckans solklara Hiss tilldelas härmed Joel Karlsson för det magnifika arbetet med PepbbleLamp för Örsjö Belysning. Hatt av!

/m

 

Författare: MARTINREDA

Make, möbel- och tapetnörd. Älskar sociala medier och mina barn. Personligare och mer sansade sidor av mig finns på Instagram @martinwendelbo Följ det som passar dig, kärleken till livets goda är den gemensamma nämnaren i alla flöden. Jag jobbar gärna som Social Media Manager. Är du företagare är du välkommen att höra av dig. martin.wendelbo@gmail.com 0702938090 Gillar du tapeter kan du kolla min tapetblogg här tapetmartin.se

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.