MARTINREDA

Sveriges roligaste inredningsblogg! Design, inredning, möbler och trender

Soft Söndag

Lämna en kommentar

Ni vet vad som gäller vid det här laget eller hur? Vi tittar på vackra saker utan att jag blandar in mitt egna tyckande, generaliserande eller ironiserande. Bara lugnt och skönt. Men… Jag måste bara förklara lite. Den här bloggposten är ju till alla er som gillar möbler i allmänhet och till Hanna som gillar Mads Mikkelsen i synnerhet. Jag vet inte hur många gånger du har tittat på ”Dagerne vi minns”. Nu äntligen har vi en Mads Mikkelsenvideo vi kan njuta av tillsammans. Och nej, jag lägger inga som helst värderingar vad beträffar stereotypa könsroller i kommande 6 minuter och 7 sekunder. Det är en alldeles för soft söndag för det.

thecall-1

Videon som Boconcept gjort du hittar HÄR heter The Call och handlar i mitt tycke mest om Mezzo-soffan och Imola-fåtöljen. Ni kanske läser in helt andra budskap. Det är upp till er…

 

/m

 

Författare: MARTINREDA

Make, möbel- och tapetnörd. Älskar sociala medier och mina barn. Personligare och mer sansade sidor av mig finns på Instagram @martinwendelbo Följ det som passar dig, kärleken till livets goda är den gemensamma nämnaren i alla flöden. Jag jobbar gärna som Social Media Manager. Är du företagare är du välkommen att höra av dig. martin.wendelbo@gmail.com 0702938090 Gillar du tapeter kan du kolla min tapetblogg här tapetmartin.se

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.