MARTINREDA

Sveriges roligaste inredningsblogg! Design, inredning, möbler och trender

Lampor från Graypants

Lämna en kommentar

Jag minns det som igår. Den där stunden på möbelmässan. Frida och Hanna rycker mig i armarna och försöker påkalla min uppmärksamhet över några tydligen väldigt snygga och vackra lampor. Det hade jag verkligen inte tid med då. Jag var fullt upptagen och fokuserad på att vara star struck. Mija Kinning stod nämligen på exakt samma ställe. Jag kan ha haft munnen öppen hela tiden eller bara stått och mumlat osammanhängande som vanligt. Oklart.

Nu har i alla fall pressbilderna kommit. På lamporna. Och jag förstår nu i efterhand var det var så himla viktigt att jag skulle titta på dem. De är ju fantastiska. Graypants har gjort något alldeles extra fint här.

graypants_scraplight_moon_02

Ansvarsfull design design, ansvarsfulla material och ansvarsfull tillverkning är kärnvärden som tydligt syns i lamporna. Allt är gjort av återvunnen wellpapp. Fantastiskt!

graypants_scraplight_drum_02 graypants_scraplight_detail

Prisbilden verkar ytterst rimlig. Den minsta lampan kostar 1760kr och den största som ser ut att vara större än Smart kostar mer.

graypants_scraplight_moon_03

/m

 


Författare: MARTINREDA

Make, möbel- och tapetnörd. Älskar sociala medier och mina barn. Personligare och mer sansade sidor av mig finns på Instagram @martinwendelbo Följ det som passar dig, kärleken till livets goda är den gemensamma nämnaren i alla flöden. Jag jobbar gärna som Social Media Manager. Är du företagare är du välkommen att höra av dig. martin.wendelbo@gmail.com 0702938090 Gillar du tapeter kan du kolla min tapetblogg här tapetmartin.se

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.