MARTINREDA

Sveriges roligaste inredningsblogg! Design, inredning, möbler och trender

Lördagsutflykt till Spinneriet

4 kommentarer

Plötsligt händer det. Oceaner av ensamtid sköljer över en och man känner sig fri som en fågel. Möjligheterna är obegränsade och man tycks hinna med allt. Känner ni igen er? Inte? Om jag berättar att det rörde sig om 60 minuter är ni med mig då? 60 minuter låter kanske inte mycket, men det räckte gott och väl för att packa kameran, åka till Lindome och mingla runt på vernissagen på 4:e våningen och sedan köra tillbaka. Fick i och för sig prioritera bort en del saker som dusch, klädbyte och inköp av vernissageblommor. Men jag hann!

Spinneriet_Lindome_Martinreda_1

Det episkt kreativa huset på Spinnmästarevägen 2 i Lindome är alltid värt ett besök. Det är faktiskt så att det är värt lite mer för varje nytt besök man gör. Utvecklingskurvan för den kreativa kvalitén innanför väggarna på Spinneriet upphör aldrig att förvåna. Idag var det dags för de tre nytillkomna hyresgästerna att öppna upp dörrarna. Camilla Bröyn, Kajsa Cramer och Paula Hagerskans bjöd på storstilad vernissage på översta våningen. Underbart!

Spinneriet_Lindome_Martinreda_2 Spinneriet_Lindome_Martinreda_4

Efter förra veckans intensiva dagar på möbelmässan i Stockholm trodde jag att jag skulle vara mätt på intryck. Icke sa Nicke. Att stiga in hos Camilla, Kajsa och Paula är som att bli överkörd av ett långt härligt ögongodiståg och nedsänkt i ett hav av själslig balsam. Det finns så otroligt mycket vackert att titta på där. Gör ett besök. Jag säger det en gång till. Gör ett besök!

Spinneriet_Lindome_Martinreda_3 Spinneriet_Lindome_Martinreda_5

Paula, Kajsa och Camilla – Bra jobbat! Ni passar så väl in i det fantastiska huset. Ser framemot nästa besök!

Och det här med att huset blir mer och mer värt efter varje besök är faktiskt sant. Ytterligare bevis för det får ni inom kort…. Trust me

 

Författare: MARTINREDA

Make, möbel- och tapetnörd. Älskar sociala medier och mina barn. Personligare och mer sansade sidor av mig finns på Instagram @martinwendelbo Följ det som passar dig, kärleken till livets goda är den gemensamma nämnaren i alla flöden. Jag jobbar gärna som Social Media Manager. Är du företagare är du välkommen att höra av dig. martin.wendelbo@gmail.com 0702938090 Gillar du tapeter kan du kolla min tapetblogg här tapetmartin.se

4 tankar om “Lördagsutflykt till Spinneriet

  1. Jätte kul och träffas Martin!!! Härlig beskrivning på 4:e våningens invigning🌷

    Spinneriet är ju helt fantastiskt, vilka lokaler….Vilka fönster!!! Ha det gott, Leonor

    Gilla

  2. Har scrollat igenom en del inlägg och tack för en god start på dagen! .:D Skrattar…! Ögongodiståg, Bo Hansson, Sven 46, vågor, parti för längre dygn, ironin, you name it…! 😀 Interör-feel good de luxe! 🙂 God söndag!

    Gilla

  3. Ping: Artilleriet – The Kitchen | MARTINREDA

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.