MARTINREDA

Sveriges roligaste inredningsblogg! Design, inredning, möbler och trender

Musik till inredning

Lämna en kommentar

Jag får en mängd frågor. En del svarar jag på med en gång, en del samlar jag på hög. Idag tänkte jag beta av en sådan hög. Den rör ett ämne jag brinner mycket för. Musik. Frågorna jag har fått rör musik i inredningssammanhang vilket gör det hela väldigt intressant och viktigt.

Det känns också passande att prata musik på en fredag. Snart börjar afterworken och fredagsmyset.Det kanske kunde sitta fint att ha lite ny musik till livs under de aktiviteterna?! Men först frågor och svar.

panduro_molnhylla_trendenser_martinreda_1

-Vad lyssnade du och Frida på när ni snickrade de fina molnen? – Bo Hansson

-Vad glad jag är att du frågar Bo! Dels för att du tar det för givet att vi lyssnade på musik och dels att du vill veta vilken musik. Kort sammanfattat så är det musik som svänger. Ganska blandat vad beträffar genre, men kravet är att det ska gunga. Jag kan inte riktigt koncentrera mig eller vara kreativ om det är tyst. Jag måste ha musik på för att kunna få något vettigt gjort. Samtliga blogginlägg som jag skriver här ackompanjeras alltid av Monday Night Big Band – Live.  Det är jazz. Min fru säger att det är stressjazz. Vi ska inte bråka om det nu, men jag VET att det är avkopplande.

todays_office_trendenser_martinreda_2

Den dagen då ni klättrade högt upp på stegen, då hade ni väl ingen musik på? – Ängsliga Emma

-Hej Emma! Du behöver verkligen inte vara ängslig. Jo, just den dagen spelade vi lite extra högt. Av två anledningar. Dels för att överrösta ljudet från musikstudion lite längre bort i korridoren som spelade in säckpipshårdrock (ja, det finns tydligen en sådan musikstil) men också för att minimera ljudet av svordomar då tavlorna inte alls ville hänga rakt.

Spinneriet_Trendenser_Martinreda_3

Vem är bäst av er två på att snickra och vem av er har bäst musiksmak? – Sven 46

-Bra frågor Sven 46! Relevanta och intressanta. Jag skulle vilja säga att Fridas kunskapsutveckling som snickare har ökat exponentiellt den senaste tiden och hon har troligtvis redan gått förbi mig medans jag har pysslat med annat. Musiken däremot…. Alltså det är inget fel på hennes musiksmak, det är bara det att den är aningen begränsad. Som jag uppfattade det så var hennes spellista 4 låtar lång.

Det är lite därför jag satt ihop en lista. Till er alla i allmänhet och till Frida i synnerhet. Det är lite mer än 4 låtar, det är lättsmällt, underhållande och svängigt. Det är inredningsmusik – Musiken vi lyssnade på när vi byggde Trendensers kontor på Spinneriet.

Om du klickar HÄR eller kanske HÄR  så borde du få Spotifylänken att fungera.

Trevlig fredag på er alla!

/m

Bilder från Trendenser.se

 

 

 

 

Författare: MARTINREDA

Make, möbel- och tapetnörd. Älskar sociala medier och mina barn. Personligare och mer sansade sidor av mig finns på Instagram @martinwendelbo Följ det som passar dig, kärleken till livets goda är den gemensamma nämnaren i alla flöden. Jag jobbar gärna som Social Media Manager. Är du företagare är du välkommen att höra av dig. martin.wendelbo@gmail.com 0702938090 Gillar du tapeter kan du kolla min tapetblogg här tapetmartin.se

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.