MARTINREDA

Sveriges roligaste inredningsblogg! Design, inredning, möbler och trender

Scholten & Baijings

Lämna en kommentar

Jag tror starkt på färgen som övergripande trend för tillfället. Vi är trötta på det grafiskt gråa och stilrena svartvita. Vi behöver färg, i synnerhet vi bleka nordbor. Som ren medicin eller virtuell d-vitamin bjuder jag nu på ett par bilder från designduon Scholten & Bajings senaste arbete. Eller snarare, Louise Schouwenbergs bok Reproducing  Scholten & Bajings.

scholten_baijings_martinreda_1 scholten_baijings_martinreda_2

Snälla, snälla, snälla! Säg att vi har en ny bok att instagramma från nu. Jag har inget emot Fine Little Day, verkligen inte, men folk borde instagramma uppslag från andra böcker också. Detta är mitt tips.

scholten_baijings_martinreda_4 scholten_baijings_martinreda_3

/m

 

 

Författare: MARTINREDA

Make, möbel- och tapetnörd. Älskar sociala medier och mina barn. Personligare och mer sansade sidor av mig finns på Instagram @martinwendelbo Följ det som passar dig, kärleken till livets goda är den gemensamma nämnaren i alla flöden. Jag jobbar gärna som Social Media Manager. Är du företagare är du välkommen att höra av dig. martin.wendelbo@gmail.com 0702938090 Gillar du tapeter kan du kolla min tapetblogg här tapetmartin.se

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.