MARTINREDA

Sveriges roligaste inredningsblogg! Design, inredning, möbler och trender

Sadolin by Tant Johanna

Lämna en kommentar

Vet ni hur roligt det är att blogga? Det är så roligt att jag planerar att rösta på det parti som arrangerar om tideräkningen så att dygnet blir längre och att veckan får fler dagar så att man hinner skriva mer.

Vet ni varför det är så roligt att blogga? Jo, för man lär känna en en hel del fantastiska människor – förebilder och idoler. En del blir mentorer, ja nu vet kanske inte Frida om att hon är min mentor så ni behöver inte säga något till henne om det, men i min värld är hon det. Ok?!

En del är så driftiga att man känner sig handlingsförlamad. I stort sett alla är kvinnor. En av alla dessa kvinnor som ständigt imponerar är Tant Johanna. Nej, hon heter inte så på riktigt. Det är hennes artistnamn. Man kan prata lite om huruvida det är ett coolt artistnamn eller inte, men hon heter Johanna Bradford på riktigt och det är ta mig tusan ett coolt namn.  Johanna, eller Tant Johanna om ni så vill har gjort en egen kulörkollektion för Sadolin. Naturligtvis räcker det inte med att göra det, hon måste tvunget styla och fotografera också. Så att det blir perfekt.

Sadolin_TJC_Matsal

Och perfekt blir det.

Sadolin_TJC_Lounge Sadolin_TJC_Kulorchips

I Tant Johannas kollektion för Sadolin ingår:
Warm stone F6.05.70 (huvudkulör)
Green Mist J0.05.65 (huvudkulör)
Dusty Blue S1.09.41 (huvudkulör)
Graphite Blue SN.02.28 (komplementkulör)
Dark Jade L2.18.16 (komplementkulör)
Ivory White G3.03.84 (komplementkulör)

Sadolin_TJC_Colours

 

Nu är jag aningen mer tapetmänniska än väggfärgsmänniska, men om jag någon gång får för mig att måla en vägg då ligger den här kollektionen nära till hands. Speciellt den näst längst till vänster.

/m

 

 

 

 

Författare: MARTINREDA

Make, möbel- och tapetnörd. Älskar sociala medier och mina barn. Personligare och mer sansade sidor av mig finns på Instagram @martinwendelbo Följ det som passar dig, kärleken till livets goda är den gemensamma nämnaren i alla flöden. Jag jobbar gärna som Social Media Manager. Är du företagare är du välkommen att höra av dig. martin.wendelbo@gmail.com 0702938090 Gillar du tapeter kan du kolla min tapetblogg här tapetmartin.se

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.