MARTINREDA

Sveriges roligaste inredningsblogg! Design, inredning, möbler och trender

Elle Decoration Swedish Design Awards – Hiss eller Diss?

1 kommentar

Det har troligtvis inte undgått någon, men igår delades en mängd priser ut i Stockholm under festliga förhållande. Vad tycker jag om det då? Är det en hiss eller en diss?

Jag tänkte givetvis en hel del på att köra bitterkortet i och med att min inbjudan till själva galan verkat komma på villovägar. Jag gjorde långtgående strategiska planer på hur jag skulle kunna slinka med i rullorna till nästa år. Förvånansvärt många bra domännamn är lediga. Som t ex Svantejagvillocksåhaeninbjudan.nu,  Jagärsomgjordförattgåpåellefesten.se och Snällasnällasnällasläppinmig.com. Men jag stoppar undan de tankarna och gläds istället. Innerligt och av hela mitt hjärta. Tänk vilken lycka att få leva i ett land som ställer till dunderkalas för att hylla färg, form och design. Ren och skär lyx även från instagramåskådarplatsen i soffan. Må vi fortsätta med att premiera vackert formgivna saker. Det mår vi bra av.

Två saker var extra roliga med gårdagens prisutdelning på Elle Decoration Swedish Design Awards. Det ena var att jag inte gissat rätt på en ynka vinnare. Det kan i viss mån bero på ren okunskap från min sida men också på en mångfald av kunskap och kvalité i designsverige. Den andra var att världens härligaste butik, Bucks and Spurs kammade hem pris för årets kök. Japp, jag fick en tår i ögat.  Underbart!

Årets_kök

Så, visst är det en solklar Hiss. Fantastiskt jobbat Elle Decoration! Och Svante, nästa år. Ok?

Här har ni hela vinnarlistan

/m

Författare: MARTINREDA

Make, möbel- och tapetnörd. Älskar sociala medier och mina barn. Personligare och mer sansade sidor av mig finns på Instagram @martinwendelbo Följ det som passar dig, kärleken till livets goda är den gemensamma nämnaren i alla flöden. Jag jobbar gärna som Social Media Manager. Är du företagare är du välkommen att höra av dig. martin.wendelbo@gmail.com 0702938090 Gillar du tapeter kan du kolla min tapetblogg här tapetmartin.se

En tanke på “Elle Decoration Swedish Design Awards – Hiss eller Diss?

  1. Tack snälla Martin för de fina orden. Vi är otroligt glada för priset. Och pepprade för att jobba vidare med detta. Kram Marina & co

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.