MARTINREDA

Sveriges roligaste inredningsblogg! Design, inredning, möbler och trender

Bend – en lampa från Bornstein Lyckefors

Lämna en kommentar

Det är lika bra att ni får veta det med en gång. Det blir en hel del Stockholm, designvecka och möbelmässa både här och här den kommande veckan. Det beror på lite olika saker. Främst för att jag gillar det men också för att jag tycker det är viktigt. Jag är inte fysiskt på plats ännu, men jag lovar att hålla er så uppdaterade det bara går härifrån västkusten.

När man då ändå pratar om bästkusten så kan jag visa lite bilder på en av sakerna jag definitivt kommer att kolla närmre på när jag kommer till Stockholm.  Johan Olsson från Bornstein Lyckefors har designat en helt magiskt vacker lampa – Bend.

Bend 800 Brown Flock

Lampan tillverkas av Blond Belysning och togs fram för att ge ljus åt Boule Bar i Göteborg. Johan Olsson sa ”Vi ville göra en bra funktionsbelysning med en spännande skärm över de annars så tråkiga elskenorna i taket”. Jag säger att det är roligt, nyskapande och vackert. Att den bockade plåtskärmen ytbehandlas med såväl flocking som en gummi ger oanade möjligheter.

Bend 800 Brown Flock Closeup Bend 1800 Grey Flock

Hatten av! Ska bli fantastiskt trevligt att få uppleva den live på möbelmässan.

/m

 

 

 

Författare: MARTINREDA

Make, möbel- och tapetnörd. Älskar sociala medier och mina barn. Personligare och mer sansade sidor av mig finns på Instagram @martinwendelbo Följ det som passar dig, kärleken till livets goda är den gemensamma nämnaren i alla flöden. Jag jobbar gärna som Social Media Manager. Är du företagare är du välkommen att höra av dig. martin.wendelbo@gmail.com 0702938090 Gillar du tapeter kan du kolla min tapetblogg här tapetmartin.se

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.