MARTINREDA

Sveriges roligaste inredningsblogg! Design, inredning, möbler och trender

Noveltree – Hiss eller Diss

3 kommentarer

Hej mina tappra läsare,

Hur har ni det? Ni har inte tappat hoppet om att kunna läsa positiva tankar på tisdagar? Jag skäms lite för att jag trivs med att såga saker under den återkommande rubriken Hiss eller Diss. Det får ju mig att framstå som en ond människa. Det är jag inte. Verkligen inte. Fråga mina barn. Eller förresten, fråga inte dem. Fråga någon annan. Då blir ni snabbt varse att jag faktiskt är en genomtrevlig man i mina bästa år.

Idag tänkte jag hylla två holländska designerns, Erik De Nijs och Tim Smit som under namnet Nieuwe Heren skapar finfina saker. Deras senaste produkt är den otroligt vackra bokhyllan Noveltree.

Noveltree_martinreda_1

Det är ganska mycket som jag gillar här. Stylingen och fotot är fantastiskt men framförallt idén bakom hyllan. Fina böcker, betydelsefulla böcker och viktiga böcker placerar man högt upp så att inget barn kan komma åt dem, riva sönder dem och tycka att pappa är ond bara för att hans favoritbok ser ut som grundmaterialet till en gås i papier-maché inför skolans teaterpjäs.

Dessutom är det vansinnigt roligt att klättra. Ja, pappor tycker det.

Noveltree_Martinreda_2 Noveltree_Martinreda_3

 

Nieuwe Heren, ni tilldelas härmed veckans Hiss för ert exemplariska arbete med Noveltree. Grattis!

Eftersom jag på fullaste allvar tror att Erik och Tim läser min hyllning har jag valt att översätta en mening till holländska.

Kom hier dus bied ik kaas en wijn. Het zal leuk zijn!

/m

Författare: MARTINREDA

Make, möbel- och tapetnörd. Älskar sociala medier och mina barn. Personligare och mer sansade sidor av mig finns på Instagram @martinwendelbo Följ det som passar dig, kärleken till livets goda är den gemensamma nämnaren i alla flöden. Jag jobbar gärna som Social Media Manager. Är du företagare är du välkommen att höra av dig. martin.wendelbo@gmail.com 0702938090 Gillar du tapeter kan du kolla min tapetblogg här tapetmartin.se

3 tankar om “Noveltree – Hiss eller Diss

  1. Tack fina Annelie! Kram!

    Gilla

  2. Jättefin, skulle vara häftig i orange!!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.