MARTINREDA

Sveriges roligaste inredningsblogg! Design, inredning, möbler och trender

Normann Copenagen – Form

Lämna en kommentar

Normann Copenhagen känner ni till såklart, men vet ni vem Simon Legald är? Ni lär snart bli varse. Normann Copenhagens senaste kollektion Form är nämligen designad av Simon. Det är så bra gjort att varje bildflöde kommer att fullkomligen översköljas av de vackra möblerna. Lita på mig.

Form_Normann_Copenhagen_Martinreda_1

Ni förstår vad jag menar?

Form_Normann_Copenhagen_Martinreda_4

Man blir inte ledsen. Alls. Däremot tycker tydligen någon i familjen att jag ska stänga munnen och sluta drägla, med argumentet ”Det är ju bara möbler”. Halvbra argument om du frågar mig. Jag gör dock ingen affär av det hela eftersom jag är konflikträdd. Jag kan fortsätta kolla på de här bilderna när någon i familjen somnat.

Form_Normann_Copenhagen_Martinreda_2 Form_Normann_Copenhagen_Martinreda_3

 

/m

Författare: MARTINREDA

Make, möbel- och tapetnörd. Älskar sociala medier och mina barn. Personligare och mer sansade sidor av mig finns på Instagram @martinwendelbo Följ det som passar dig, kärleken till livets goda är den gemensamma nämnaren i alla flöden. Jag jobbar gärna som Social Media Manager. Är du företagare är du välkommen att höra av dig. martin.wendelbo@gmail.com 0702938090 Gillar du tapeter kan du kolla min tapetblogg här tapetmartin.se

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.