MARTINREDA

Sveriges roligaste inredningsblogg! Design, inredning, möbler och trender

IKEA – Sommar 2015

Lämna en kommentar

När Göteborgsregnet kommer i orkanfart snett underifrån och man inte sett dagsljus på en hel vecka så passar IKEA på att skicka ut sommarens nyheter. Exemplarisk timing! Sällan har behovet av sommar varit större. Nej, nu är jag inte ironisk. Jag menar det på riktigt. Jag tycker att timingen är bra. Sen är jag kanske inte så där överlyckligt förtjust i produkterna. Visst det är en rådande trend med att odla både här och där, men gröna led light-päron att lägga i trädgårdslandet för att belysa sitt odlingsintresse….snälla

Men det finns guldkorn, tro mig. I år heter det guldkornet Väddö. Det är Henrik Preutz som designat.

Väddö_Ikea_Henrik_Preutz_Martinreda_1

Väddö kommer som bord stol och pall. Enkelt, stilrent och vackert. Stapelbara stolar. Har jag sagt att jag älskar stapelbara stolar? Eller om det är det att jag hatar klappstolar. Något är det.

Väddö_Ikea_Henrik_Preutz_Martinreda_2

Nåväl, hatten av Henrik! Det här ska pryda min trädgård så fort säljstarten börjar i april.

/m

 

 

Författare: MARTINREDA

Make, möbel- och tapetnörd. Älskar sociala medier och mina barn. Personligare och mer sansade sidor av mig finns på Instagram @martinwendelbo Följ det som passar dig, kärleken till livets goda är den gemensamma nämnaren i alla flöden. Jag jobbar gärna som Social Media Manager. Är du företagare är du välkommen att höra av dig. martin.wendelbo@gmail.com 0702938090 Gillar du tapeter kan du kolla min tapetblogg här tapetmartin.se

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.