MARTINREDA

Sveriges roligaste inredningsblogg! Design, inredning, möbler och trender

Soft Söndag

1 kommentar

Du vet inte hur det är att vara förälder förrän du mitt i natten vandrat över en glödande bädd av flytande ninjakaststjärnor… sorry. Lego. Jag menar lego. Du vet inte vad det innebär att vara förälder förrän du mitt i natten trampat på en legobit så hårt att det får din hälsporre att framstå som en sammetslen smekning av vaniljyoghurt.

Lika mycket som jag hatar de små sylvassa danska plastbitarna lika mycket älskar jag vad man i vaket tillstånd kan göra med dem. Inte man som i jag utan man som i Thomas Poulsom.  Detta är en soft söndag, nu njuter vi av vackra legobyggen.

Thomas_Poulsom_Lego_Martinreda_1 Thomas_Poulsom_Lego_Martinreda_2

Japp, det går att köpa och bygga själv.

Thomas_Poulsom_Lego_Martinreda_3

/m

Författare: MARTINREDA

Make, möbel- och tapetnörd. Älskar sociala medier och mina barn. Personligare och mer sansade sidor av mig finns på Instagram @martinwendelbo Följ det som passar dig, kärleken till livets goda är den gemensamma nämnaren i alla flöden. Jag jobbar gärna som Social Media Manager. Är du företagare är du välkommen att höra av dig. martin.wendelbo@gmail.com 0702938090 Gillar du tapeter kan du kolla min tapetblogg här tapetmartin.se

En tanke på “Soft Söndag

  1. Ping: Lego + Banksy = Bricksy | MARTINREDA

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.