MARTINREDA

Sveriges roligaste inredningsblogg! Design, inredning, möbler och trender

Alessandro Damin – Polsino

1 kommentar

Förutom att jag lusläst, och samtidigt förfärats över alla lögner ett stort svenskt designföretag sprider i sin marknadsplan för 2015 så har jag även hunnit med att surfa reda på fotpallarnas fotpall. Plus att jag samtidigt ätit frukost. Nu snackar vi multitasking på hög nivå. Det gäller dock att hinna skriva klart innan resten av cirkusen vaknar. Det här med multitasking får faktiskt hållas på en rimlig nivå.

Pallen, eller fotpallen om man så vill heter Polsino och är designad av italienaren Alessandro Damin.

polsino_martinreda_2 polsino_martinreda_1

Jag älskar kragen! Den är lite som om stödkragen som Martin Becks granne har – och något som någon av herrarna i Downton Abbey skulle ha på sig under fracken – hade fått ett kärleksbarn tillsammans. Är ni med mig?

polsino_martinreda_3 polsino_martinreda_5

Ja, några såna här får det bli!

polsino_martinreda_4

Nu har jag inte tid att skriva mer. Måste tydligen snickra moln idag. Är du löjligt nyfiken på hur det projektet framskrider så är nog @martinwendelbo på Instagram enklaste sättet för info. Du behöver inte följa mig där. Det är verkligen inget tvång. Bättre om du ser till att man kan köpa fotpallen hos en svensk återförsäljare i västra Sverige inom snar framtid. Eller så följer du mig. Välj själv.

/m

 

 

Författare: MARTINREDA

Make, möbel- och tapetnörd. Älskar sociala medier och mina barn. Personligare och mer sansade sidor av mig finns på Instagram @martinwendelbo Följ det som passar dig, kärleken till livets goda är den gemensamma nämnaren i alla flöden. Jag jobbar gärna som Social Media Manager. Är du företagare är du välkommen att höra av dig. martin.wendelbo@gmail.com 0702938090 Gillar du tapeter kan du kolla min tapetblogg här tapetmartin.se

En tanke på “Alessandro Damin – Polsino

  1. Bygger vi luftslott imorgon? Eller sätter upp hyllor i det i Allen Fallen? 👍✌

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.