MARTINREDA

Sveriges roligaste inredningsblogg! Design, inredning, möbler och trender

Philip Grass – Companion

Lämna en kommentar

Ni som varit med ett tag här känner till min förkärlek för möbler med glimten i ögat. Möbler som inte tar allt så förbannat allvarligt, möbler som är lite mer opretentiösa och som bjuder på ett gott skratt. Design behöver inte vara så himla allvarligt. Snyggt och roligt räcker.

Den nystartade danska designbyrån Philip Grass går helt i den linjen med sin första kollektion Companion. Underbart!

Companion_Philip_Grass_Martinreda_2 Companion_Philip_Grass_Martinreda_1

I pressreleasen står det så här  The stools from the ”Companion” series can be used as an extra chair, a small table, as well as a piece of art. Det är engelska och betyder ungefär stolarna är sjukt snygga, du kan använda dem hur du vill, det är en fröjd för såväl öga som själ att titta på dem och tomten, du kan stoppa ett par stycken i säcken med en gång.

Companion_Philip_Grass_Martinreda_4 Companion_Philip_Grass_Martinreda_3

Hatten av för Philip Grass, det ska bli ett sant nöje att få följa er!

/m

Författare: MARTINREDA

Make, möbel- och tapetnörd. Älskar sociala medier och mina barn. Personligare och mer sansade sidor av mig finns på Instagram @martinwendelbo Följ det som passar dig, kärleken till livets goda är den gemensamma nämnaren i alla flöden. Jag jobbar gärna som Social Media Manager. Är du företagare är du välkommen att höra av dig. martin.wendelbo@gmail.com 0702938090 Gillar du tapeter kan du kolla min tapetblogg här tapetmartin.se

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.