MARTINREDA

Sveriges roligaste inredningsblogg! Design, inredning, möbler och trender

Ehrenstråhles Paris – Hiss eller Diss

Lämna en kommentar

Förra veckan släppte Artilleriet ännu ett print med en karta signerad David Ehrenstråhle. Jag förstår inte riktigt varför. Det verkar jag inte vara ensam om. Alla har ju Google maps i telefonen och det är sjukt omständigt att släpa runt på 58×100 cm karta när man ska äta brie och dricka rödtjut på någon trappa i Montmartre. Argumentet att du ska rama in och hänga upp i din lägenhet förkastar jag med att det redan är gjort.  London, San Fransisco, New York återfinns redan i varje styling värd namnet 2014… Inget nytt under solen alltså. Bara en fortsättning på försäljningssuccén, inget nyskapande tyvärr.

David_Ehrenstråle_Martinreda_1

 

Om man däremot gillar Paris och vill stilstudera väl utvalda byggnader samtidigt som man inte vill ha in för mycket färg i sitt rum rekommenderar jag istället Le Kiosk´s  print som Studio Esinam har gjort.

Studio_Esinam_Martinreda_2

Jag har ju tipsat om bra och roliga kartor innan. Jag fortsätter med det. För om man verkligen gillar att ha roligt, om man gillar att få sig ett gott skratt till livs, ja då ska ni bege er till Judgemental Maps. Här har vi i alla fall lite färg samt humor i en härlig och fördomsfull kombination. Underbart!

Judgementalmaps_Martinreda_3

 

Så, härmed tillägnar jag veckans diss till Ehrenstråhles 2015 Guide de la ville Paris. Misströsta inte det finns gott om andra kartor. Se ovan.

/m

Författare: MARTINREDA

Make, möbel- och tapetnörd. Älskar sociala medier och mina barn. Personligare och mer sansade sidor av mig finns på Instagram @martinwendelbo Följ det som passar dig, kärleken till livets goda är den gemensamma nämnaren i alla flöden. Jag jobbar gärna som Social Media Manager. Är du företagare är du välkommen att höra av dig. martin.wendelbo@gmail.com 0702938090 Gillar du tapeter kan du kolla min tapetblogg här tapetmartin.se

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.