MARTINREDA

Sveriges roligaste inredningsblogg! Design, inredning, möbler och trender

Bsweden – Cymbal

4 kommentarer

Förlåt om jag stör så här på lördagskvällen. Jag är lite orolig nämligen. Jag vet inte om min kompis Klas är på jakt efter en ny lampa eller inte, men om i fall  han är det så har jag hittat den. Igen. Lampan till dig Klas. I tre olika varianter och ett par olika färger. Här är den Bswedens Cymbal.

Bsweden_Cymbal_Martinreda_1

Formgivaren, Helena Svensson säger så här på Bswedens hemsida ”Instrumentet Cymbal har alltid fascinerat mig både känslomässigt och formmässigt. Den har i många fall varit en statussymbol som inte bara använts utan även dekorerat och stoltserats med i våra hem”

Alltså det där med känslomässig och formmässig fascination det kan jag skriva under på, men statussymbol?

Hur då? Har Klas högre status än jag bara för att han råkar vara trummis? Orättvist.  Sen undrar jag, handen på hjärtat nu, hur många av er – Nej Klas du får inte vara med i den här omröstningen – har på fullaste allvar dekorerat och stoltserat med cymbaler i era hem den senaste tiden? Vad har jag missat? VAD?!

Bsweden_Cymbal_Martinreda_2

Ha en fortsatt trevlig lördagskväll! Nu ska jag inte störa mer.

/m

Författare: MARTINREDA

Make, möbel- och tapetnörd. Älskar sociala medier och mina barn. Personligare och mer sansade sidor av mig finns på Instagram @martinwendelbo Följ det som passar dig, kärleken till livets goda är den gemensamma nämnaren i alla flöden. Jag jobbar gärna som Social Media Manager. Är du företagare är du välkommen att höra av dig. martin.wendelbo@gmail.com 0702938090 Gillar du tapeter kan du kolla min tapetblogg här tapetmartin.se

4 tankar om “Bsweden – Cymbal

  1. Då har jag också missat något. Trodde det var blåsinstrument från förr som skulle stå på ”tratten” som man möblerade med, men måste ha misstagit mig.

    Gilla

  2. Sälj sportbilen, din Rolex och våningen i Paris! Nu är det en cymbal från Herråkra som gäller.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.