MARTINREDA

Sveriges roligaste inredningsblogg! Design, inredning, möbler och trender

Soft Söndag

Lämna en kommentar

För nytillkomna läsare så kanske jag ska förklara rubriken och mitt återkommande söndagstema. På söndagar tar vi det lugnt. Jag belastar er inte med en massa underfundiga tankar och befängda idéer om vad som är eller inte är i designvärlden. Jag visar en eller ett par bilder på sånt som är lugnt, vackert, rogivande och harmoniskt. That´s it.

Med det sagt presenterar jag stolt världens just nu mest effektiva tidstjuv. Nathan Friend har skapat en digital variant av de där små hjulen som vi alla har lekt med som barn. Helt fantastiskt! Hej mönster – hejdå hela veckans to do-lista.

Skärmbild (117)

Inspirograph är namnet och veckorna fram till jul kan du skenjobba här.

 

/m

 

Författare: MARTINREDA

Make, möbel- och tapetnörd. Älskar sociala medier och mina barn. Personligare och mer sansade sidor av mig finns på Instagram @martinwendelbo Följ det som passar dig, kärleken till livets goda är den gemensamma nämnaren i alla flöden. Jag jobbar gärna som Social Media Manager. Är du företagare är du välkommen att höra av dig. martin.wendelbo@gmail.com 0702938090 Gillar du tapeter kan du kolla min tapetblogg här tapetmartin.se

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.