MARTINREDA

Sveriges roligaste inredningsblogg! Design, inredning, möbler och trender

Gulleds showroom i Göteborg

Lämna en kommentar

Förra torsdagen var jag på invigningen av Gulleds nya showroom i Göteborg och igår hade jag förmånen att få besöka lokalen igen för att äta middag med ett gäng härliga bloggare och en fru. (min fru. också härlig. red anm.) En intim sittning med många skratt och god mat i bedårande vacker omgivning.

Gulled är en agentur med Hay, Tom Dixon och Magis i bagaget. Inget dåligt bagage alls om du frågar mig. Ytterst förmånliga priser kvällen till ära gjorde att både en och annan julklapp inhandlades. Perfekt!

Gulled_Göteborg_Martinreda_1

Ja, kanske var det här det började spåra ur. Dricker man tillräckligt mycket Stålmannen & Batmanöl händer det märkliga saker. Tydligen. Som att Emma tar på sig rollen som Peter Jackson och regisserar en ytterst märklig film. Tydligen.

Gulled_Göteborg_Martinreda_3 Gulled_Göteborg_Martinreda_2

Stundtals lyckades dock jag vara seriös. Som när jag fotograferade murgrönan här. Den ska vi prata mer om i ett helt murgrönededikerat inlägg. Tro mig. Jag var också seriös när jag fick prata med instagramkändisarna Drömma, Up The Wodden Hills, Blackbirdstyle och Frida Schuler samt Joanna från Kvart Interiör. Eller seriös och seriös, jag var väl mest som vanligt.

Hur som helst. Trevligt var det och jag tackar Sara och Anton som fixat allt så himla fint. Tack!

Nu ska jag snart sätta mig i bilen för att få lite balans i jämställdheten inom inredningsvärlden. Det vankas kalas. För endast killar. Hos Moltaz. Guys night befor xmas, here we go!

 

Trevlig fredag på er alla!

/m

 

 

Författare: MARTINREDA

Make, möbel- och tapetnörd. Älskar sociala medier och mina barn. Personligare och mer sansade sidor av mig finns på Instagram @martinwendelbo Följ det som passar dig, kärleken till livets goda är den gemensamma nämnaren i alla flöden. Jag jobbar gärna som Social Media Manager. Är du företagare är du välkommen att höra av dig. martin.wendelbo@gmail.com 0702938090 Gillar du tapeter kan du kolla min tapetblogg här tapetmartin.se

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.