MARTINREDA

Sveriges roligaste inredningsblogg! Design, inredning, möbler och trender

Årets färg 2015 och ett julklappstips

3 kommentarer

Det blir bara en snabb och kortfattad bloggpost idag. Hoppas ni tycker det är ok? Jag vill bara tipsa om två saker. Finaste tavlan någonsin.

KorvensABC_Magdaloony_1

Korvens ABC från Magdaloony. Finns det någon som inte önskar sig den i julklapp? Ser det som ytterst märkligt i såna fall.

Tips nummer två är gällande färg. Pantone har precis bestämt vilken färg som gäller för 2015. Det blir Marsala.  Ja, det ser ut lite som det låter. Italienskt rödtjut. Succé? Jag låter det vara osagt. Tror att vi skandinaver trivs bättre med Nordsjös Copper Orange.

Pantone_Marsala_Martinreda_2

/m

Författare: MARTINREDA

Make, möbel- och tapetnörd. Älskar sociala medier och mina barn. Personligare och mer sansade sidor av mig finns på Instagram @martinwendelbo Följ det som passar dig, kärleken till livets goda är den gemensamma nämnaren i alla flöden. Jag jobbar gärna som Social Media Manager. Är du företagare är du välkommen att höra av dig. martin.wendelbo@gmail.com 0702938090 Gillar du tapeter kan du kolla min tapetblogg här tapetmartin.se

3 tankar om “Årets färg 2015 och ett julklappstips

  1. Ping: Dags att börja fulblogga? | Husligheter

  2. Färgen Marsala är väldigt fin tycker jag och lite mer sofistikerad än Copper Orange, men det är ju eg lönlöst att säga vilken färg som är bäst eller hur? Allt beror ju på, liksom:).

    Gilla

    • Nej, du har rätt. Tävla i färg är knepigt. Hade dock varit intressant om någon skapade t ex ett VM för färg. Kan riktigt höra de exalterade kommentatorerna som refererar så att saliven sprutar på mikrofonerna under upploppet 🙂

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.