MARTINREDA

Sveriges roligaste inredningsblogg! Design, inredning, möbler och trender

Julgranar och påskägg

Lämna en kommentar

Kanske inte en helt vanlig kombination men det finns en logisk förklaring. Precis som det alltid finns här på min blogg. Det vet ni. Men ni undrar såklart. Vad har julgranar och påskägg med varandra att göra?

Vi tar det från början. En julgran är som alla vet en julgran. Ett påskägg däremot är mer än bara den ovala saken som påskharen springer och gömmer lite var stans, det är även en gömd funktion, oftast rolig men alltid helt onödig som Google älskar att stoppa in lite här och där. Jag har aldrig hittat ett sånt påskägg själv, man får vara lite av världsbäst på datorer för att hitta dem. Min lillebror hittar sådana hela tiden.

Nu finns det två stycken julgranar, en på Arlanda och en på Landvetter som Ulrik Nordestgaard och Åsa Lagerwall har pyntat under ledning av Stefan Nilsson. Man behöver inte titta länge och noga på bilden nedan för att förstå att den finurlige mannen har stoppat ett par påskägg  i granarna. Frågan är bara vad det är och vem som hittar dem först?

Trendstefan_Julgran_Martinreda_1

Fotograf: Marie-Therese Karlberg

Så, är du på resande fot den närmsta tiden ta en ordentlig koll på julgranarna på Arlanda och Landvetter. Vem vet vad du hittar?

/m

Författare: MARTINREDA

Make, möbel- och tapetnörd. Älskar sociala medier och mina barn. Personligare och mer sansade sidor av mig finns på Instagram @martinwendelbo Följ det som passar dig, kärleken till livets goda är den gemensamma nämnaren i alla flöden. Jag jobbar gärna som Social Media Manager. Är du företagare är du välkommen att höra av dig. martin.wendelbo@gmail.com 0702938090 Gillar du tapeter kan du kolla min tapetblogg här tapetmartin.se

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.