MARTINREDA

Sveriges roligaste inredningsblogg! Design, inredning, möbler och trender

Gott och blandat

Lämna en kommentar

En intensiv vecka med många intryck börja längta efter afterworken. Dags att summera lite och bjuda er på en sammanfattning och lite godbitar från de senaste dagarna.

Tapetmartin har varit på diverse tapeteskapader medan jag surrat runt i kölvattnet och försökt hänga med. Något jag fastnade för omedelbums under Stockholmsbesöket var Coral and Tusks helt fantastiska gosedjur. Kanske inte den typen av gosedjur man tappar bort på dagis eller glömmer av på biltaket när man ska åka från Astrid Lindgrens Värld. Inte för att jag någonsin skulle göra något sådant. Jag vill bara utfärda en liten förmaning. De här gosedjuren stannar hemma!

Coral_and_Tusk_Martinreda_1

De finns i mängder av olika utförande. Gemensamt för alla är att samtliga har en ficka eller hemlig gömma med ett innehåll. Tvättbjörnen här ovan har en yxa i byxfickan. Praktiskt. Tycker du att det är omständigt att handla online kan du alltid besöka Bucks & Spurs, som säljer dessa godbitar.

I Göteborg har Gulled öppnat i nya lokaler. Det blev en blixtvisit igår men jag ska ägna mer tid och fokus nästa vecka åt dem. Jag lovar. Lokalen, innergården och framförallt innehållet kräver det. På tal om nyöppningar så hade äntligen Le Kiosk sin premiär igår. Jag skriver äntligen eftersom jag menar det. Jag inte är ensam om att ha längtat efter att få se Le Kiosk i fysisk form. Naturligtvis var det helt perfekt! Litet men perfekt. Utsökta detaljer omsorgsfullt utvalt och stylat. Gå dit! Sveagatan 20 är adressen.

Le_Kiosk_Martinreda_2

Jag: Spegel spegel på väggen där, säg mig vem av en av grundarna är?

Spegeln: Nina Granberg Melin, det vet du väl?!

Jag: Du behöver inte vara otrevlig, jag försökte bara vara rolig.

Spegeln: Jaha.. så du vet vad den andra personen heter då?

Jag: Ja, faktiskt. Nanna van Berlekom

A_la_London_Martinreda_3

En annan godbit från Göteborg är helgens kommande event. A la London en designjulmarknad där du garanterat kommer att lösa många julklappsbekymmer. Givetvis är adressen 3:e Långgatan. Det kokar där nu. I ordets alla bemärkelser.

Ett besök i Göteborg är inget besök i Göteborg om man inte hälsar på hos Floramor & Krukatös. Fortfarande numero uno på listan över fantastiska butiker.

Floramor_och_krukatös_martinreda_4

Med den här härliga buketten på deras trappa önskar jag er alla en fantastisk helg!

/m

 

 

 

 

 

Författare: MARTINREDA

Make, möbel- och tapetnörd. Älskar sociala medier och mina barn. Personligare och mer sansade sidor av mig finns på Instagram @martinwendelbo Följ det som passar dig, kärleken till livets goda är den gemensamma nämnaren i alla flöden. Jag jobbar gärna som Social Media Manager. Är du företagare är du välkommen att höra av dig. martin.wendelbo@gmail.com 0702938090 Gillar du tapeter kan du kolla min tapetblogg här tapetmartin.se

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.