MARTINREDA

Sveriges roligaste inredningsblogg! Design, inredning, möbler och trender

Nyårslöften

3 kommentarer

Det gäller att fokusera på rätt saker och att tänka framåt. Att vara beredd på det som komma skall. Framtida grillkvällar på stranden till exempel. Maria Soxbo på Husligheter  tänker på framtiden och avlägger nyårslöften som vi alla borde skriva under. Läs!  Jag tänker också på framtiden och på kommande grillsäsong och skulle då vilja addera en sak på listan. Du som tar med dig engångsgrillen från Statoil ner på stranden – sluta med det! Det är är varken praktiskt eller snyggt. Snarare opraktiskt och skitfult.

-Men hur ska jag göra då?

-Så här!

portabel_grill_martinreda_1 portabel_grill_martinreda_2 portabel_grill_martinreda_3 portabel_grill_martinreda_4

Kan vi hålla det här löftet? Snälla! Grillen kommer från Goats don´t shave. Ja, jag vet. Det är världens bästa namn. Tipstack till Helena!

/m

 

 

Författare: MARTINREDA

Make, möbel- och tapetnörd. Älskar sociala medier och mina barn. Personligare och mer sansade sidor av mig finns på Instagram @martinwendelbo Följ det som passar dig, kärleken till livets goda är den gemensamma nämnaren i alla flöden. Jag jobbar gärna som Social Media Manager. Är du företagare är du välkommen att höra av dig. martin.wendelbo@gmail.com 0702938090 Gillar du tapeter kan du kolla min tapetblogg här tapetmartin.se

3 tankar om “Nyårslöften

  1. De där engångsgrillarna är hemska. Inte bara fula. Bland de värsta miljöbovarna också. Finns många varianter på take-away-grillar. Den här var ju förstås grymt snygg. Man ska bara tänka på att den blir rätt varm. Det kan hända att man blir kvar lite längre där bland raukarna på Fårö än man tänkt sig. I väntan på att grillen ska svalna. Fast sämre kan man ju ha det förstås.

    Gilla

  2. Wohoooo….tack för att ni skriver om oss och vår grill! Ni är alltid välkomna till Dubai för en härlig grillkväll med GDS-gänget!
    Många kramar och kärlek till Er!
    Jeppe – Goats Don´t Shave

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.