MARTINREDA

Sveriges roligaste inredningsblogg! Design, inredning, möbler och trender

Soft Söndag

3 kommentarer

Ja, ni vet hur det är. Eller kanske rättare sagt, vid det här laget vet ni hur min hjärna funkar. Man, alltså jag,  börjar entusiasmerat googla i ett hörn för att bringa klarhet i kommande DIY-projekt under våren. Det ska ju byggas utekök. Och så hamnar man här.

MUT_Float_Kitchen_Martinreda_1

Genialiskt! Vem behöver inte en vagn för att kunna rulla ut sin musik? Jag ser väldigt tydligt framför mig både min egen men också mina gästers förtjusta miner när jag kommer med den här. Självklart har jag plockat bort frukten. Man kan ju inte lita på frukt. Det är MUT Design som gjort den här. De har gjort mycket fint. Bland annat det här magiskt vackra fristående köket. Kärlek!

MUT_Float_Kitchen_Martinreda_2

Nu kanske det inte riktigt passar sig för utomhusbruk med rådande klimat. Men snyggt är det.

 

/m

 

Författare: MARTINREDA

Make, möbel- och tapetnörd. Älskar sociala medier och mina barn. Personligare och mer sansade sidor av mig finns på Instagram @martinwendelbo Följ det som passar dig, kärleken till livets goda är den gemensamma nämnaren i alla flöden. Jag jobbar gärna som Social Media Manager. Är du företagare är du välkommen att höra av dig. martin.wendelbo@gmail.com 0702938090 Gillar du tapeter kan du kolla min tapetblogg här tapetmartin.se

3 tankar om “Soft Söndag

  1. Frukt som liksom bytt bort sina grundegenskaper och blivit till vin kanske jag kan hålla med om att det inte går att lita på. I övrigt är väl frukt något av livets goda?

    Gilla

    • Nja… Ta den lille gynnaren clementinen som exempel. Vad har man? Ca 10 klyftor. 8 jättegoda och 2 jätteäckliga. Otroligt lömskt! Sen pratar ju givetvis frukterna med varandra och konspirerar fram saker som att ett till synes felfritt Granny Smith är brunt och osmakligt på insidan. Lömskt!

      Gilla

  2. Ping: Vad gör man åt snuskrännan? | MARTINREDA

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.