MARTINREDA

Sveriges roligaste inredningsblogg! Design, inredning, möbler och trender

Julklappstips

Lämna en kommentar

Jag ska ta mig samman en dag. Kanske redan nästa vecka. När så väl har skett ska jag börja tipsa om julklappar. Tills dess ska jag nu bara i förbifarten visa er lite fina saker som mycket väl skulle kunna vara med på en julklappstipslista. Jag har inte tid att göra en sådan lista just nu. Jag jobbar. Eller rättare sagt, jag vill inte bli störd. Det är nämligen så att jag stretchar, pluggar och kollar Youtube-klipp om bowling hela dagen. Jag ska bowla med mina två äldsta barn ikväll och jag tänker INTE förlora. Ja, det stämmer de är 7 respektive 9 år, jag vet. Kan vi gå vidare nu?

Det ligger en del orange färg i luften nu. Brons i den här nyansen får räknas dit. Gense, eller Gustav Eriksson Ny Silverfabrik i Eskilstuna, om man vill vara långrandig lanserar besticken Fuga Pale Bronze designade av norrmannen Tias Eckhoff. Underbart!

Gense_Bestick_Martinreda_1

 

På onsdag ska någon av mig, troligtvis den andre, kolla in Sandbergs nyheter för 2015 på Bucks and Spurs. Visst, det finns vissa kopplingar, t ex fru som drar, men jag ska inte sticka under stolen med att jag ser oerhört mycket framemot att få ta en närmre titt på James Wards tallrikar som finns där. Jag tänker att Iittalas nya serie Tanssi och någon av tallrikarna därifrån kommer att komplettera min tallriksvägg där Sandwich Defender redan hänger.

Iittala_Tallrik_Martinreda_2

 

Finell och Matt Shlian har slagit sina saxar ihop och skapat en underbar rumsdekoration som är helt rätt i rådande origamitrend. För ynka 180 dollar kan du låta den ljuvliga konstruktionen Misfold förgylla ditt rum.

Misfold_Martinreda_3

Om nu detta hade varit en julklappstipslista, vilket det inte är eftersom jag just nu inte har tid med att göra en sådan, så hade jag påstått att detta är årets julklappstips numero uno!

Taitdesign_Martinreda_4

Kan inte beskriva hur snyggt det är. Ni ser ju själva. Kolla ordentligt på Tait design. Det är de som har gjort den här DIY-light-versionen av en klassisk jojo.

Må bäste man vinna! Trevlig helg!

/m

 

Författare: MARTINREDA

Make, möbel- och tapetnörd. Älskar sociala medier och mina barn. Personligare och mer sansade sidor av mig finns på Instagram @martinwendelbo Följ det som passar dig, kärleken till livets goda är den gemensamma nämnaren i alla flöden. Jag jobbar gärna som Social Media Manager. Är du företagare är du välkommen att höra av dig. martin.wendelbo@gmail.com 0702938090 Gillar du tapeter kan du kolla min tapetblogg här tapetmartin.se

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.