MARTINREDA

Sveriges roligaste inredningsblogg! Design, inredning, möbler och trender

Frågor, svar och nyheter

Lämna en kommentar

Många hör av sig och undrar hur det är att leva livet som bloggare. Hur går det till egentligen?  Äter man bara ost? Ligger inte Stockholm i fel landskap? Är jag inkvoterad i bloggosfären? Etc etc… Frågorna är många och jag ska försöka bena ut det och bringa klarhet i spörsmålen. Men vi börjar med några trevliga nyheter.

Oktober månads virala succé på Instagram #decorlifeoktober  har inte undgått någon. Nu har äntligen den fotoutmaningens grundare, Tina från Peppar & Vanilj och Weronica från Living by W,  lanserat sin gemensamma blogg: Decorlife.se

tinaweronica2bw1

Detta mina vänner är något vi följer med glädje, spänning och nyfikenhet.

En annan viktigt nyhet är att Majvillan släpper sin första vuxenkollektion med tapeter. Jag har en personlighetsklyvning som skrivit om det här samt två fantastiska vänner som skrivit om det här. Läsvärt i båda fallen.

estelle khaki 110-01  detalj

Bild från Majvillan.

En annan viktigt nyhet – och nu är det inte så att jag på något vis är partisk eller föredrar att påpeka att något landskap är bättre, vackrare och starkare än något annat- det är bara det att man faktiskt kan få bestämma vilken ort man vill ha taggad på den fantastiska tavlan Skåne från Galleri Palla.

Skåne_Gallerie_Palla_Martinreda_1

Konstnären heter Linda Palla och bilden är från hennes hemsida.

En avslutande nyhet är att på Allmänna Vägen 13 i Göteborg finns det en liten nyöppnad designbutik som heter Koja. Öppettider Tor-Fre 12-18 och Lör 12-15. För mer info och uppdateringar av butiken rekommenderar jag att du följer @koja_shop på Instagram. Det ser onekligen lovande ut och om jag känner Anna Backlund rätt lär det bli en stormsuccé.

Koja_shop_Martinreda_3

Jahaja… där rann tiden iväg och jag hann tydligen inte svara på några frågor. Jag ber om ursäkt och får å det vänligaste be er återkomma i morgon. Eller på lördag. Eller vilken annan dag som helst.

/m

 

 

Författare: MARTINREDA

Make, möbel- och tapetnörd. Älskar sociala medier och mina barn. Personligare och mer sansade sidor av mig finns på Instagram @martinwendelbo Följ det som passar dig, kärleken till livets goda är den gemensamma nämnaren i alla flöden. Jag jobbar gärna som Social Media Manager. Är du företagare är du välkommen att höra av dig. martin.wendelbo@gmail.com 0702938090 Gillar du tapeter kan du kolla min tapetblogg här tapetmartin.se

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.