MARTINREDA

Sveriges roligaste inredningsblogg! Design, inredning, möbler och trender

Snygga karaffer!

Lämna en kommentar

Det är ju ingen nyhet att jag gillar det goda här i livet och ett ställe som tillhandahåller nyheter inom den sfären är Terroir. Hur lycklig blir man inte då när man där snubblar på Simon Hasans underbara karaffer?!

Simon_Hasan_Wrap_Glassware_Martinreda_2 Simon_Hasan_Wrap_Glassware_Martinreda_3

Det är bara att lyfta hatten. Troligtvis de snyggaste karafferna jag någonsin sett.  Handblåst (eller munblåst) glas, ljuvligt läder och härliga mässingsdetaljer. Detta är 2014 års snyggaste karaff. Punkt slut.

Simon_Hasan_Wrap_Glassware_Martinreda_1

/m

Författare: MARTINREDA

Make, möbel- och tapetnörd. Älskar sociala medier och mina barn. Personligare och mer sansade sidor av mig finns på Instagram @martinwendelbo Följ det som passar dig, kärleken till livets goda är den gemensamma nämnaren i alla flöden. Jag jobbar gärna som Social Media Manager. Är du företagare är du välkommen att höra av dig. martin.wendelbo@gmail.com 0702938090 Gillar du tapeter kan du kolla min tapetblogg här tapetmartin.se

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.