MARTINREDA

Sveriges roligaste inredningsblogg! Design, inredning, möbler och trender

En middag och lite nyheter

2 kommentarer

Trevlighetsfaktorn igår undrar ni över såklart. Maximal är svaret. Att få äta en italiensk meny signerad Linus Ström från Hotel Pigalle och Tapasbaren i sällskap med drivna, glada, kompetenta och vackra människor kan inte var något annat än succé. Som av en händelse råkade jag vara ensam kille. Inte tråkigt. Inte tråkigt alls faktiskt.

Martinreda_bloggträff

Ja, ni får bara en bild från middagen. Jag vill inte påstå att jag tappade fokus. Jag prioriterade bara det goda samtalet och eventuellt vinet. Något av de två nyss nämnda bidrog i alla fall till att bilderna i kameran är aningen suddigare än vanligt. Måste vara samtalet med Malin. Typiskt. Nåväl, stort tack till Frida, The Bond Comunication och Parmigiano Reggiano som styrde upp en härlig ljuspunkt i novembermörkret.

När vi redan är inne på ljuspunkter är inte steget långt till ljuslykta. En av de snyggaste ljuslyktorna jag känner till är Camilla Bröyns Porcelain Candle Holder. Magisk!

Camilla_Broyn_porcelain-candle-holder-2

Jag älskar de oregelbundna fasettformerna. Vackert!

På tal om något helt annat men som faktiskt är ganska likt. Eller inte alls likt över huvud taget, men lite likt i alla fall så tycker jag att ni ska kolla in Wolfram Kampffmeyers helt fantastiska pappersfigurer.

Martinreda_Paperwolf1 Martinreda_Paperwolf2

 

Andra glädjande nyheter är att Google har tagit sitt designförnuft till fånga och anlitat den begåvade finska designern Lotta Nieminen för att sätta prägel på vissa utvalda program och appar. Här är några smakprov!

Martinreda_Lotta_Nieminen_1 Martinreda_Lotta_Nieminen_2 Martinreda_Lotta_Nieminen_3

Trevlig torsdag på er alla!

/m

Författare: MARTINREDA

Make, möbel- och tapetnörd. Älskar sociala medier och mina barn. Personligare och mer sansade sidor av mig finns på Instagram @martinwendelbo Följ det som passar dig, kärleken till livets goda är den gemensamma nämnaren i alla flöden. Jag jobbar gärna som Social Media Manager. Är du företagare är du välkommen att höra av dig. martin.wendelbo@gmail.com 0702938090 Gillar du tapeter kan du kolla min tapetblogg här tapetmartin.se

2 tankar om “En middag och lite nyheter

  1. Låter som en helt fantastisk kväll! Fin torsdag till dig med.

    Gilla

  2. Hahaha! Jag kan nog vara skyldig även till uppfyllning av vinglas. Och du är så välkommen tillbaka när du vill. Vi har ju en livshistoria kvar att gå igenom 🙂

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.