MARTINREDA

Sveriges roligaste inredningsblogg! Design, inredning, möbler och trender

Bloggevent med Rice

Lämna en kommentar

Hyfsat sent igår kväll kom jag hem med ett stort leende på läpparna. En givande och intensiv dag i Skåne var orsaken. Danska Rice hade anordnat en heldag för oss bloggare på Slättarps Gård. Vilket arrangemang! Hatten av! När man möts av människor med enorm kunskap, ett brinnande intresse och stora leende då kan man inte annat än att kapitulera. Rice ska vara enormt glada över att ha en marknadschef som Dagmar Top Haustrup. Vilken glädjespridare! Att jag sen inte förstod ett ord av vad hon sa när hon pratade danska gjorde ingenting.

Förutom en trevlig lunch, en härlig workshop och ganska mycket kaffe var det nyheterna för 2015 som stod i fokus. Så mycket förstod jag.

Martinreda_Rice_2

Färg och mönster är centrala delar hos Rice. Det poängterades också att varje föremål har en historia. Men jag undrar om inte humor och glädje är en lika stora ingredienser i skapandet? Det går liksom inte att bli annat än glad när man får se såna här saker.

Martinreda_Rice_3 Martinreda_Rice_1

Vad som var nytt för mig var att Rice har möbler i sitt sortiment. Bilden ovanför visar en del av en härlig sittpuff och här nedan en detalj av kommande utemöbler.

Martinreda_Rice_7

Vet inte alls vad detta är men vackert och roligt var det. Kanske ett lock? Eller bara något vackert att lägga på en plats som behöver göras lite vackrare och lite roligare. I ett sällskap med välrenommerade bloggare och inredare i kombination med halvbra förståelse för det danska språket så vågade jag såklart inte fråga heller.  Man vill ju inte göra bort sig precis. Så jag fotograferade också en häst. Jag vet att det är en häst. Behövde inte kolla eller fråga.

Martinreda_Rice_6 Martinreda_Rice_5

 

Efter en väldigt lyckad workshop där jag gjorde ett av världshistoriens fulaste kakfat, nej jag tog givetvis inga bilder på det, så fick vi en rundvandring i butiken som ligger på gården. Snyggaste juldukningen ever, givetvis signerad Rice.

Martinreda_Rice_8

Båda delarna av mig var med på bloggträffen, vill ni läsa vad den andra tyckte får ni klicka er in på Tapetmartin.

/m

 

 

Författare: MARTINREDA

Make, möbel- och tapetnörd. Älskar sociala medier och mina barn. Personligare och mer sansade sidor av mig finns på Instagram @martinwendelbo Följ det som passar dig, kärleken till livets goda är den gemensamma nämnaren i alla flöden. Jag jobbar gärna som Social Media Manager. Är du företagare är du välkommen att höra av dig. martin.wendelbo@gmail.com 0702938090 Gillar du tapeter kan du kolla min tapetblogg här tapetmartin.se

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.