MARTINREDA

Sveriges roligaste inredningsblogg! Design, inredning, möbler och trender

Ljusstämning på Sofiero

Lämna en kommentar

Jag och vissa delar av familjen gjorde en utflykt i novembermörkret i lördags. Den anrika slottsträdgården Sofiero bjöd på ljusstämning. En underbar kväll med härliga ljussättningar av träd, buskar och planteringar. En dryg kilometerlång slinga genom den vackra parken kantades av marschaller på båda sidor med en meters mellanrum – många marschaller blev det…. och snyggt!

ljus4

 

Kvällens höjdpunkt var det stora bordet inne i orangeriet. En idé jag kommer att sno rakt av till nästa bjudning. Blanda olika sorter och storlekar av ljuslyktor, burkar och glas. Fyll med ljus och ställ i mitten av bordet. Så vackert!

ljus2 ljus3

Kvällens stora frågetecken var alla dessa familjer i någon slags uppdaterad version av husvagnsuniformen. Fotriktiga kängor, funktionsbyxor med mer fickor på benen än vad Leif GW har i sin jägarväst och goretex-jackor som inte ens Nasa har uppfunnit ännu. Allt ackompanjerat av mycket ergonomiska ryggsäckar. Verkar som om det var viktigt för  alla att samtliga i respektive familj hade exakt samma färg på alla kläder. Imponerande och märkligt. Klädda för att sällskapa Ola Skinnarmo på nästa polarexpedition grillade de marshmallows i en 13-gradig upplyst stadspark. Stort.

/m

Författare: MARTINREDA

Make, möbel- och tapetnörd. Älskar sociala medier och mina barn. Personligare och mer sansade sidor av mig finns på Instagram @martinwendelbo Följ det som passar dig, kärleken till livets goda är den gemensamma nämnaren i alla flöden. Jag jobbar gärna som Social Media Manager. Är du företagare är du välkommen att höra av dig. martin.wendelbo@gmail.com 0702938090 Gillar du tapeter kan du kolla min tapetblogg här tapetmartin.se

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.