MARTINREDA

Sveriges roligaste inredningsblogg! Design, inredning, möbler och trender

Soft Söndag

1 kommentar

Tänkte bara i alla hast tipsa om två småskojiga saker. Ett hotell och en app. Det behövs inte mer på en söndag. Mitt första tips är en app för iPad som jag nog egentligen borde skrivit om på Tapetmartin.se men det får bli här till en början. Victoria & Albert Museum har gjort ett spel som heter Strawberry Theif där du är en liten fågel och inte helt oväntat ska sno åt dig jordgubbar. Spelet går ut på att du återskapar William Morris episka mönster Strawberry Theif. Jag vill inte vara sån, men det här spelet är ett måste på varje iPad hos de med något som helst intresse för mönster.

WM

Steget från William Morris till Hello Kitty är långt, men här kommer mitt andra tips för dagen. Det hyfsat hypade hotellet Line Hotel i Los Angeles har fått en väldigt humoristisk make over. Det är Hello Kitty precis över allt och detta tack vare inredningsdesignern Sean Knibb. Galet och galet kul. Minst en i familjen vill att vi flyttar in för gott.

3037889-slide-s-1-las-hippest-hotel-is-temporararily-hello 3037889-slide-s-4-las-hippest-hotel-is-temporararily-hello 3037889-slide-s-5-las-hippest-hotel-is-temporararily-hello

 

/m

 

 

Författare: MARTINREDA

Make, möbel- och tapetnörd. Älskar sociala medier och mina barn. Personligare och mer sansade sidor av mig finns på Instagram @martinwendelbo Följ det som passar dig, kärleken till livets goda är den gemensamma nämnaren i alla flöden. Jag jobbar gärna som Social Media Manager. Är du företagare är du välkommen att höra av dig. martin.wendelbo@gmail.com 0702938090 Gillar du tapeter kan du kolla min tapetblogg här tapetmartin.se

En tanke på “Soft Söndag

  1. Ping: String/Lotta Agaton/William Morris | Tapetmartin

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.