MARTINREDA

Sveriges roligaste inredningsblogg! Design, inredning, möbler och trender

Nötknäckare

Lämna en kommentar

Det har ju troligtvis inte gått någon förbi, men det börjar närma sig jul. Det skyltas, spelas julmusik och släpps nyheter stup i kvarten. Temat i sig, jul, medför vissa obligatoriska och tillika uttjatade föremål – julstjärnor, granar och kulor. Vissa snygga, vissa anskrämliga. Då blir man väldigt glad när man hittar en klassiker i ny tappning. Adam + Harboth har gjort en nötknäckare som är den snyggaste juldekorationen hittills. Kolla bara!

nusskubus-nutcracker-angle nusskubus-nutcracker-top

 

Enkelt, elegant, trärent och vackert! Nusskubus Nutcracker är given i jul!

nusskubus-nutcracker

/m

Författare: MARTINREDA

Make, möbel- och tapetnörd. Älskar sociala medier och mina barn. Personligare och mer sansade sidor av mig finns på Instagram @martinwendelbo Följ det som passar dig, kärleken till livets goda är den gemensamma nämnaren i alla flöden. Jag jobbar gärna som Social Media Manager. Är du företagare är du välkommen att höra av dig. martin.wendelbo@gmail.com 0702938090 Gillar du tapeter kan du kolla min tapetblogg här tapetmartin.se

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.