MARTINREDA

Sveriges roligaste inredningsblogg! Design, inredning, möbler och trender

Tärningar, pingviner och pumpor

Lämna en kommentar

Ja, det är precis vad det handlar om. Inget konstigt alls. Tärningar, pingviner och pumpor. Det är ungefär på den nivån jag ligger just nu. Svårt att få något riktigt seriöst gjort när man vabbar. Det är inte det att jag är lat, det är bara det att det är ganska mysigt att ligga under täcket i soffan och kolla på dubbade amerikanska sitcoms med febriga barn. Dessutom gillar jag humorn i Sam & Cat. Jo, jag vet jag är 40 år, men det ÄR roligt. Dessutom kan jag småsurfa galenskaper under tiden och passa på att fotografera när det är dags att hämta mer alvedon och glass.

Vi tar det i ordning. Tärningarna först. Jag försökte på fullaste allvar googla upp fusk till Den försvunna diamanten härom kvällen. Hittade inga. Hittade däremot jättefina tärningar.

shaken-dice-set

Moddea finns Shaken Dice Set. Finurligt fina!

”När du ändå är hemma”-argumentet dök också upp och manade till en viss form av renhållning av de gemensamma sällskapsytorna. Nu är det mig så väl förunnat att jag gillar att städa. Ja, jag gillar att städa. Och att leta upp konstiga saker på internet. Man kan kombinera detta. Dessutom blir ju lyckan total när man hittar en pingvin.

penguinfloorwipe1.

En liten söt pingvin som man sätter på moppen. Perfekt sällskap! Självfallet är det en japansk uppfinning. Felissimo heter återförsäljaren och pingvinen ingår i deras satsning You+More. Jobbar det måhända en Göteborgare på deras marknadsavdelning? Humor är det i alla fall.

Sist ut i ordningen är pumpan. Jag fick ett litet återfall i kopparspraymissbruket och rök ihop med en egenodlad pumpa.

IMG_4001

 

/m

Författare: MARTINREDA

Make, möbel- och tapetnörd. Älskar sociala medier och mina barn. Personligare och mer sansade sidor av mig finns på Instagram @martinwendelbo Följ det som passar dig, kärleken till livets goda är den gemensamma nämnaren i alla flöden. Jag jobbar gärna som Social Media Manager. Är du företagare är du välkommen att höra av dig. martin.wendelbo@gmail.com 0702938090 Gillar du tapeter kan du kolla min tapetblogg här tapetmartin.se

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.