MARTINREDA

Sveriges roligaste inredningsblogg! Design, inredning, möbler och trender

Årets designer

Lämna en kommentar

Det fullkomligen vimlar av utmärkelser. Varje tidning av rang och varje större sammanslutning med självaktning delar ut priser till höger och vänster. Man skulle kunna tänka att det urholkar värdet på en vinst av typen Årets designer, man jag ser tvärtom bara det positiva med att man ständigt och med nya kanaler lyfter fram det vackra här i världen. Tidskriften Betong vill inte vara sämre än någon annan. På Betonggalan, jo det finns en sån, den 13:e november på Berns i Stockholm delar de ut pris till Årets designer. Det är en otroligt rolig och glädjande sak med detta, förutom att jag är vansinnigt förtjust i betong. Lovisa Wattman är nominerad för sakerna hon gjort för Iris Hantverk.

rakkopp-inklusive-tval

Nu kan det vara så att du började läsa mina inlägg ganska nyligen och därför har missat, eller så är du precis som jag otroligt glömsk och därför har missat att jag skrev lite julklappstips förra året. Gissa vad man hittar där då?

/m

 

Författare: MARTINREDA

Make, möbel- och tapetnörd. Älskar sociala medier och mina barn. Personligare och mer sansade sidor av mig finns på Instagram @martinwendelbo Följ det som passar dig, kärleken till livets goda är den gemensamma nämnaren i alla flöden. Jag jobbar gärna som Social Media Manager. Är du företagare är du välkommen att höra av dig. martin.wendelbo@gmail.com 0702938090 Gillar du tapeter kan du kolla min tapetblogg här tapetmartin.se

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.