MARTINREDA

Sveriges roligaste inredningsblogg! Design, inredning, möbler och trender

Huller om buller

2 kommentarer

Det snurrar i min skalle. Så många små lösa ändar som jag omöjligt kan knyta ihop till något vettigt. Jag har dock ursäktat mig redan i min header. Det står klart och tydligt att jag skriver om  möbler och inredning, design och funktion, tips och trix – huller om buller. Idag ligger fokus på huller om buller. Spretigt måhända, men fortfarande viktigt.

Igår droppade Sara Woodrow, kanske mer känd som smäm, en bomb på Instagram. Någon har stulit och kopierat hennes konst. Dessutom så har en av Sveriges största bloggare har köpt dessa piratkopierade versioner av Saras konst. Det är så dåligt och dumt gjort så jag tänker inte ens bemöda mig med att skriva ut bloggarens namn. Hon kan bara ställa sig direkt i hörnet och ta på den största dumstruten.

Igår ramlade jag in på förstasidan i lokalpressen. Enormt roligt.

IMG_2596

Kanske inte lika roligt att jag glömde stryka skjortan. Well well, mamma har ju inte Kungsbacka-Nytt nere i Skåne.

Vi börjar så smått kunna knyta ihop säcken med de stora valen på vår kommande utbyggnad. Äntligen hittade vi en fönsterleverantör. Det blir riktiga fönster med genomgående spröjs från Tanums Fönster. Så snyggt! På tal om att bygga och den ovan nämnda lokala förankringen så ska ni verkligen kika in på Daniel Rytterkvists blogg Byggoteknik. Det om byggande som du inte hittar där hittar du inte.

stobergsliden06

Igår tillbringade jag ett par timmar på akuten med min son. Det var ingen större fara med honom, han mår alldeles strålande nu. Lite lim och några plåster senare var han på banan. Det som var jobbigast för oss båda var att vistas i väntsalen som Gud glömde. Om det inte var Gud som glömde den så var det någon annan. Helt bortglömd är den i alla fall. Så otroligt fult inredd att jag inte ens vågade fotografera med mobilen i rädsla för att någon skulle sno den och skratta hånfullt när de gick igenom mina bilder. Varför är det så? Tänk om man hade kunnat sitta skönt och titta på något fint? Till exempel mitt favoritsoffbord just nu.

3036970-slide-s-1-the-ultimate-coffee-table 3036970-slide-s-3-the-ultimate-coffee-table 3036970-slide-s-4-the-ultimate-coffee-table

REK expanding coffee table av Reiner de Jong. Ett annat bra tips till akutmottagningen är att ni uppdaterar tidningshögen. Allers från augusti 2011 känns lite…… 2011.

Som jag skrev i början så är dagens inlägg en aning spretigt och jag tänker lämna er här. Jag ska tydligen ut och plocka löv. Det har Ulrik bestämt. Floristulrik utmanade mig på Instagram med att göra en höstros. Det är ju lite som om att be Stevie Wonder måla om Sixtinska Kapellet. Men jag är inte den som är den. Resultatet kan eventuellt, och jag säger eventuellt, finnas på @martinwendelbo senare under dagen.

Trevlig fredag på er vänner!

/m

Författare: MARTINREDA

Make, möbel- och tapetnörd. Älskar sociala medier och mina barn. Personligare och mer sansade sidor av mig finns på Instagram @martinwendelbo Följ det som passar dig, kärleken till livets goda är den gemensamma nämnaren i alla flöden. Jag jobbar gärna som Social Media Manager. Är du företagare är du välkommen att höra av dig. martin.wendelbo@gmail.com 0702938090 Gillar du tapeter kan du kolla min tapetblogg här tapetmartin.se

2 tankar om “Huller om buller

  1. Jag blev tvungen att läsa första raden några gånger innan jag ställt in mina ögon ordentligt. Första gången läste jag ”Det surrar i min skalle. Så många små löss…”! Hoppas att du slipper löss och får en trevlig helg! Tack för trevlig läsning när jag väl kunde läsa rätt!

    Gilla

  2. Hej! Ja så dåligt angående piratkopiorna. Polisanmält nu, så fortsättning följer…

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.