MARTINREDA

Sveriges roligaste inredningsblogg! Design, inredning, möbler och trender

Två riktigt bra uppfinningar

1 kommentar

Ni sitter som på nålar, ni kan knappt bärga er. Det är ju så spännande. Har han hittat de försvunna Formexbilderna undrar ni? Nej, det är klart att jag inte har hittat dem. Jag har ju gömt på en jättebra ställe. Troligtvis ett av de bästa ställena i världen. Men det hindrar inte mig. Inte det minsta. Jag ska berätta för er om de två bästa uppfinningarna just nu om jag så ska behöva rita själv.

rull

Jo, det stämmer. Det är en rullgardin. Men inte vilken som helst. Det är världens finaste rullgardin. Äntligen ett steg framåt för mänskligheten! Edit & Björnen har nämligen kommit på att man kan trycka vackra mönster på rullgardiner. Det är så genialt så jag tappar andan. Från och med nu slipper vi alltså alla fula och totalt intetsägande rullgardiner i våra hem. Vi kan smycka dem med Peculiar Nature istället. Fantastiskt!

PN

För att undvika eventuella missförstånd. Den översta bilden har jag ritat och den andra heter Peculiar Nature och kommer från Edit & Björnen. Tänk att få vakna varje morgon till en sådan rullgardin. Lycka!

Den andra ypperliga uppfinningen kommer från Kikkerland. Man kan säga att det är uppfinning som gör stämningen lite bättre på hemmafronten. Jag slipper komma på ursäkter och undanflykter för att jag, som lovat, glömt att vattna blommorna. Det sköter sig självt nu för tiden. Perfekt! Dessutom vansinnigt snyggt.

IMG_1076

IMG_1083 IMG_1086

Uppfinningen heter Water from a stone. Well done Kikkerland!

Nu har jag inte tid att skriva mer. Måste verkligen hitta de där Formexbilderna.

/m

Författare: MARTINREDA

Make, möbel- och tapetnörd. Älskar sociala medier och mina barn. Personligare och mer sansade sidor av mig finns på Instagram @martinwendelbo Följ det som passar dig, kärleken till livets goda är den gemensamma nämnaren i alla flöden. Jag jobbar gärna som Social Media Manager. Är du företagare är du välkommen att höra av dig. martin.wendelbo@gmail.com 0702938090 Gillar du tapeter kan du kolla min tapetblogg här tapetmartin.se

En tanke på “Två riktigt bra uppfinningar

  1. Ping: Photowall – Nature Calling | Tapetmartin

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.