MARTINREDA

Sveriges roligaste inredningsblogg! Design, inredning, möbler och trender

Soft söndag

Lämna en kommentar

Vi tar upp tråden med den softa söndagen igen. Hur dålig Google än tycker att den rubriken är så kör vi ett soft söndagssvep genom inredningsvärlden. Ni har ju ändå inget vettigt för er, ni sitter ju alla och inväntar det riktiga söndagssvepet från Trendenser. Men tills dess kan ni hålla till godo med lite andra vackra saker.

Du funderar ju på hur du ska kunna försvara köpet av din nya iPhone 6 och jag har via fantastiskt tips hittat lösningen till dig så att du slipper ge bort din ”gamla” till dina barn.

skitched-20141001-122300

Jag orkade såklart inte läsa genom den jättelånga texten, som dessutom var på engelska, men i korta drag behöver du en 3D-skrivare och en iPhone. Kan ju inte vara så knepigt.

Veckans roligaste möbel är utan tvekan den optiska illusionen som designern Florian Schmid har skapat med sitt two-legged table Carla and Carlo. Tack vare en spegel får bordet ett helt normalt och rimligt antal ben. Sjukt snyggt och vansinnigt roligt.

Carla_and_carlo_Dressing_Table_by_Florian_Schmid_dezeen_784_1 Carla_and_carlo_Dressing_Table_by_Florian_Schmid_dezeen_784_5 Carla_and_carlo_Dressing_Table_by_Florian_Schmid_dezeen_784_7

Veckans snyggaste möbel är utan tvekan svensken Jacob Granats kökssoffa Kitchen Sofa. Uppfinningsrikedom, nyskapande, snygg design och äntligen en kökssoffa värd namnet! Well done Jacob!

Jacob-Granat-Kitchen-Sofa-2

Jacob-Granat-Kitchen-Sofa-5 Jacob-Granat-Kitchen-Sofa-9

Soft söndag på er!

/m

Författare: MARTINREDA

Make, möbel- och tapetnörd. Älskar sociala medier och mina barn. Personligare och mer sansade sidor av mig finns på Instagram @martinwendelbo Följ det som passar dig, kärleken till livets goda är den gemensamma nämnaren i alla flöden. Jag jobbar gärna som Social Media Manager. Är du företagare är du välkommen att höra av dig. martin.wendelbo@gmail.com 0702938090 Gillar du tapeter kan du kolla min tapetblogg här tapetmartin.se

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.