MARTINREDA

Sveriges roligaste inredningsblogg! Design, inredning, möbler och trender

Tre trevliga tips

Lämna en kommentar

Jag tillbringar som de flesta av er redan vet lite tid på diverse sociala medieplattformar. Jag jobbar ju med det så det vore väl konstigt annars. Idag tänkte jag ägna bloggposten åt att tipsa om aktuella händelser på på några av dessa plattformar. Den mest virala händelsen nu äger rum på Instagram. Inredningsbloggarna Tina Sundling, alltså Peppar & Vanilj och Weronica Fremenius, alltså Living by W har startat @decorlife.se och hashtaggen #decorlifeoktober

Decorlife

Se så, sitt inte här och läs fortsättningen, logga in och följ. Eller förresten. Multitaska hellre så du vet vad det är mer som gäller. T ex den goda och glada nyheten att mitt alter ego Tapetmartin har fått en ny kollega på Designbloggarna. En namnkunnig och begåvad sådan. Lisa Bengtsson lanserade igår sitt första inlägg på Lisa goes bananas. Underbart!

jag_ny

På tal om just Designbloggarna så tycker jag, kanske mycket på grund av att jag är glasögonbärare, att ni ska kolla in en blogg helt dedikerad till ämnet: Eriks Huvudsaker.

yacht-chilli-beans-collaboration-eyewear-4-thumb-620x413-91420

De här glada brillorna kommer från Chilli Beans och deras serie Yacht

Så, nu kan ni få surfa fritt. Mitt skånska jag ska heja på MFF nu.

/m

Författare: MARTINREDA

Make, möbel- och tapetnörd. Älskar sociala medier och mina barn. Personligare och mer sansade sidor av mig finns på Instagram @martinwendelbo Följ det som passar dig, kärleken till livets goda är den gemensamma nämnaren i alla flöden. Jag jobbar gärna som Social Media Manager. Är du företagare är du välkommen att höra av dig. martin.wendelbo@gmail.com 0702938090 Gillar du tapeter kan du kolla min tapetblogg här tapetmartin.se

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.