MARTINREDA

Sveriges roligaste inredningsblogg! Design, inredning, möbler och trender

Trendspaning

1 kommentar

Som ni alla vet så är det vansinnigt inne med metall just nu. För att vara mer precis så är det mässing som gäller. Jo, visst kopparn klänger sig kvar men jag ser betydligt mer mässing för tillfället. Går det då bra att styla ditt hem med valfria bitar av mässing som du hittar på skroten? Nja… Jag rekommenderar att du går på ett säkert kort, en starkt uppåtgående trend. Mässingsinstrumenttrenden eller om du är finsmakare, trombontrenden.

IMG_2203

Förstår ni vad jag menar? Granit är så rätt på det! Bilden är deras senaste annons men finns även med på deras Instagram. Visst det är ingen trombon, men det är ett mässinginstrument i fokus. Ett Euphonium om ni undrar.

Om man sen kollar vidare på folk som vet så kommer man raskt till Jenny Pilfalk. Gissa vad hon och Dayfotografi har för fint på sina bilder för Allt i Hemmet? Just det, en trombon!

tea

Det tar inte slut där, de duktiga stylisterna Anna Backlund och Hanna Heyman  stylar just nu en lägenhet för Alvhems räkning på Övre Djupedalsgatan. Även om man inte ser någon trombon här så är kopplingen tydlig. Instrument + mässing = trendigt.

IMG_2204

Bilderna dyker upp inom kort hos Alvhem tills dess kan ni gott botanisera hos HeymanBacklund på Instagram.

Vi i Sverige är inte ensamma om detta. Rumänska inredningsbyrån Ezzo Design har gjort Jazzissimo Lounge i Timisoara. Handfat av valthorn. Genialiskt och vackert. Det är inte ofta jag är i Rumänien, men när jag väl åker dit ska jag tvätta händerna på Jazzissimo Lounge

Jazzissimo-Lounge-Bastion-2012-20

Så, nu vet ni vad som gäller. Ni kan alltså plocka bort träapan och ställa dit en trombon istället. Mycket trendigare, mycket roligare och definitivt mycket mer högljutt på efterfesten.

/m

Författare: MARTINREDA

Make, möbel- och tapetnörd. Älskar sociala medier och mina barn. Personligare och mer sansade sidor av mig finns på Instagram @martinwendelbo Följ det som passar dig, kärleken till livets goda är den gemensamma nämnaren i alla flöden. Jag jobbar gärna som Social Media Manager. Är du företagare är du välkommen att höra av dig. martin.wendelbo@gmail.com 0702938090 Gillar du tapeter kan du kolla min tapetblogg här tapetmartin.se

En tanke på “Trendspaning

  1. Ping: Origami på tapeten | Tapetmartin

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.