MARTINREDA

Sveriges roligaste inredningsblogg! Design, inredning, möbler och trender

Dedon – en hängande soffa

Lämna en kommentar

Jag borde egentligen leta fönster till vår kommande utbyggnad. Jag borde också bestämma mig för vilket tak vi ska ha och hur hög bröstpanelen faktiskt ska vara men jag kan inte låta bli att fantisera om alla vackra utemöbler och alla snygga utekök. Ni förstår vad jag menar när ni tittar på Dedons hängande soffor.

DEDON_SwingMe_SwingUs_Swingrest-1

Troligtvis det snyggaste jag någonsin sett i utemöbelsvängen. Dock ytterst oklart hur jag ska hänga upp dem. Mina byggare lär får gråa hår när jag visar dem detta. Det är Daniel Pouzet som har designat för Dedon. Magnifikt!

DEDON_SwingMe_SwingUs_Swingrest-2-SwingUs

När vi ändå är inne på engelska Dedon så är steget inget långt till något ni ska hålla koll på i det sociala forumet Instagram. Hashtagen #ldf14 . Alltså den just nu pågående mässan i London. London Design Festival. Har man inte möjlighet att åka dit så kan man i alla fall få sig en massa godbitar till livs via just #ldf14. Man kan följa mig också @martinwendelbo men jag är inte i London. Jag ska strax åka till återvinningsstationen, jag kan uppdatera därifrån om ni vill…

Vad drömmer jag mer om? Jo världens snyggaste utedusch såklart. Room By Sofie har skrivit om den, Moltaz Designshop har den och jag kan inte sluta drömma om den!

17698309-origpic-f4ffa2-591x588

På tal om Moltaz, vem följer med mig till Henån 5/12 på Guys Night Before Christmas?

Uteköket då? Jo, kolla här vad jag har surfat upp. Betong när den är som bäst! Från Svensk Betongdesign74e330f9a0-DSC_1123

Nej, nu måste jag sluta drömma och börja fokusera på bygget. Trevlig torsdag på er alla!

/m

Författare: MARTINREDA

Make, möbel- och tapetnörd. Älskar sociala medier och mina barn. Personligare och mer sansade sidor av mig finns på Instagram @martinwendelbo Följ det som passar dig, kärleken till livets goda är den gemensamma nämnaren i alla flöden. Jag jobbar gärna som Social Media Manager. Är du företagare är du välkommen att höra av dig. martin.wendelbo@gmail.com 0702938090 Gillar du tapeter kan du kolla min tapetblogg här tapetmartin.se

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.