MARTINREDA

Sveriges roligaste inredningsblogg! Design, inredning, möbler och trender

Bloggforum och annat…

2 kommentarer

Man lär sig alltid något nytt. Jag älskar att lära mig nya saker. Jag har dock ett litet kluvet förhållande till min senaste lärdom: jag är en urusel fotograf. Jag var på bloggträff i Göteborg i helgen. Knäppte hundratals bilder. Hur många jag kan använda? 5. Nästa gång ska jag ta en miljard bilder så jag kan använda lite fler. Värt att veta är att jag tog rygg på och försökte göra precis likadant som en mängd duktiga fotografer och inredningsbloggare som Mormors Glamour, Inredningshjälpen, Smäm och Fröken Kumlin. Jag kan vara ett hopplöst fall. Eller så är det en prylgrej. De hade troligtvis mycket bättre kameror än vad jag hade. Så måste det vara.

IMG_2941

Hur var bloggträffen då? undrar ni. Comme si, comme ca är ett rättvist svar. Mycket var bra. Hotell Pigalle var fantastiskt, Peder Lamms föredrag var något av det bästa jag hört, maten på Sjömagasinet var legendarisk och att få träffa alla mina kollegor är alltid lika givande och lärorikt. Men det andra….nja. Självklart är jag starkt färgad av att få ha upplevt Bloggforum i våras i regis av Trendenser där det var ett forum i ordets rätta bemärkelse  – En samlingsplats för offentlig diskussion. Milk som arrangörer gjorde säkert så gott de kunde men när man inte ens bemödar sig med att skapa en hashtag utan åker snålskjuts på den redan etablerade #bloggforum2014 känns konceptet en aningen trött och snott.

IMG_2956

Det som gjorde mig mest förvånad och nu i efterhand en smula tveksam var den utlovade utbildningen av NK´s dekoratörer. Istället för utbildning bjöd vi -samtliga bloggare – NK på ett 10-tal gratis stylingar. And all I got was a lousy t-shirt….

IMG_3011

Nåväl, nu ska inte jag hålla på och gnälla. Vet ni vad som är på gång…igen? Jo förra höstens stora virala succé #höstmandala på Instagram rullade återigen igång i lördags. Hoppa på tåget! Underhållande och vackert!

IMG_2863

/m

Författare: MARTINREDA

Make, möbel- och tapetnörd. Älskar sociala medier och mina barn. Personligare och mer sansade sidor av mig finns på Instagram @martinwendelbo Följ det som passar dig, kärleken till livets goda är den gemensamma nämnaren i alla flöden. Jag jobbar gärna som Social Media Manager. Är du företagare är du välkommen att höra av dig. martin.wendelbo@gmail.com 0702938090 Gillar du tapeter kan du kolla min tapetblogg här tapetmartin.se

2 tankar om “Bloggforum och annat…

  1. Om du brister i kameraföring – vilket jag i och för sig inte är helt övertygad om – så är det alltid ett nöje att läsa dina texter. Jag håller med dig i analysen av bloggforumet och att kommunikationen kunde ha vässats. Roligt att ta del av din rapport. Och man kanske skulle göra sin första mandala nu också…

    Gilla

  2. Min hemliz är att jag tar en miljon bilder :>

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.