MARTINREDA

Sveriges roligaste inredningsblogg! Design, inredning, möbler och trender

ALS – Ice bucket challenge

1 kommentar

Inom en väldigt snar framtid kommer i stort sett alla på hela planeten, eller i alla fall de som ingår i antingen Facebook- eller Instagramgemenskapen, ha stått på en gräsmatta och fått en hink med isvatten över sig. Allt i ett väldigt gott syfte. Att synliggöra och öka förståelsen för den hemska sjukdomen ALS. Förhoppningsvis ger det även ett klirr i kassan för forskningen runt sjukdomen.

Det är bra. Jag tycker verkligen det. Men jag saknar det det vackra runt filmerna. Jag skulle kunna tänka mig vackra hinkar, snygga blomsterarrangemang och underbara designmöbler i miljöerna. Inte bara en grusplan eller en bit asfalt med en traktor i bakgrunden som enda rekvisita. Så för att göra en bra sak lite vackrare kommer här några handfasta tips!

Visst, man skulle kunna sitta i en Eamesfåtölj men jag tror att den hade tagit illa vid sig. En snygg, för detta ändamålet fantastisk fåtölj, är Harry Bertoias sidechair. Praktisk helt enkelt. Men ta bort dynan innan du börjar.

 

 

 

 

 

420C-W_K_~_(K242)_K24221_FZ

 

Vad ska man ha isvattnet i?  Den vanliga tråkiga trädgårdshinken? Nja, det ger ju inga crediga inredningspoäng. Om Garden Glory hade haft hinkar så hade valet varit enkelt. Eller de av er som blivit nominerade och brinner för matlagning ni borde ju välja en av Le Creusets vackra kastruller.

Lecreuset

Bakgrunden då? Ja, det börjar bli dåligt med vackra solnedgångar och man får verkligen passa på när solen är framme. Det gäller att kanske mer nu än i utmaningens början tänka till lite vad det gäller bakgrunden. Det coolaste vore kanske de tjocka sammetstygerna på Dramatens stora scen, men jag vet inte hur pigga de är på att ha folk springandes där i tid och otid.

Hur gjorde jag då? Jo precis som Kajsa Warg skulle gjort om hon var med i ALS – Ice Bucket Challenge. En skål från Ittala, en pall från EM och lite favoritväxter placerade i ett favorithörn av trädgården. Så hade hon garanterat gjort.

als

Filmen? Ja den hittar du på Facebook så klart.

/m

 

 

Författare: MARTINREDA

Make, möbel- och tapetnörd. Älskar sociala medier och mina barn. Personligare och mer sansade sidor av mig finns på Instagram @martinwendelbo Följ det som passar dig, kärleken till livets goda är den gemensamma nämnaren i alla flöden. Jag jobbar gärna som Social Media Manager. Är du företagare är du välkommen att höra av dig. martin.wendelbo@gmail.com 0702938090 Gillar du tapeter kan du kolla min tapetblogg här tapetmartin.se

En tanke på “ALS – Ice bucket challenge

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.