MARTINREDA

Sveriges roligaste inredningsblogg! Design, inredning, möbler och trender

En hyllningsmiddag

1 kommentar

Ni vet det där ganska corny inslaget i något av Go´kväll-programmen på tv där en en känd gäst av typen Jan Malmsjö får bjuda in andra kända gäster –  levande eller döda – av typen Frank Sinatra,/Napoleon/Gustav Vasa/Lena Ph, till en fiktiv middag?

Jag har tänkt mycket på det den senaste tiden. Om jag nu skulle råka bli Jan Malmsjö-känd och Pekka Heino ringer upp mig och frågar vilka jag skulle vilja ha till bordet för en låtsasmiddag, vad skulle jag svara?  Jag är ju i grund och botten realist, så det där med döda personer känns bara konstigt. Det får bli riktiga personer. Förebilder. Så, Pekka, eller vem det nu är som är programledare för det jag pratar om, om du läser detta så är min gästlista enligt följande:

IMG_2683

Frida Ramstedt: Min huvudsakliga mentor. Nej, hon vet så klart inte om att hon är det, men jag copy-pastear så mycket jag kan av henne. Suger i mig hennes kunskap likt en blodigel i hopp om att en dag kunna leverera som Trendenser.

Ambivalent Home: Min förebild vad det gäller att vara spontan, oförutsägbar, personlig och ärlig. Jag har inte ens träffat människan och ändå blir jag lika barnsligt glad det där lilla likeandet dyker upp från Emma Sundgren.

Lina Kanstrup: aka Mrs Cool. Nu har jag aldrig sett Lina i solglasögon, men vill hon ha det vid middagsbordet så är det helt ok med mig. Lina är den trygga, medvetna,drivna och svincoola kvinnan som håller mig i handen när jag gått vilse i Stockholm.

Elizabeth Brännström Jacobsson: Sveriges mest uppskruvade duracellkanin som dagligen briljerar med kunskap och servicemindedhet. Ni vet väl om att Dette Form öppnar kontor/showroom i Göteborg den 12/9?! Missa inte det!

Linas Laga Kraft: Ett relativt nytt stjärnskott inom bloggosfären men med en guldkantad bakgrund inom kockyrket. Någon måste ju säkerhetställa det vi låtsasäter ur ett ekologiskt och miljövänligt perspektiv. Är det någon som vet och kan så är det Lina.

Hildur Blad och hennes parhäst Sara Zetterström: Inte bara det att de skapar fantastiska bloggar och är framgångsrika entreprenörer, de står även bakom Kom In-podden. 

Nu undrar nog någon varför jag inte bjuder min fantastiska fru. Just det här datumet, då den påhittade middagen äger rum, är hon upptagen med att skapa fantastisk design för Sandberg, men jag bjuder henna gärna en annan dag.

-Jaha, säger ni. Bara kvinnor? Inte en ynka liten gubbe? 

-Nej, det behövs inte fler gubbar. Inte så länge det finns kvinnor som är fullkomligt kickass på det de gör!

/m

Ps. Ni som inte blev bjudna… Nu vet ni hur jag känner mig när jag inte vunnit den där instagramtävlingen. Men ha tröst, jag har gott om plats och tid för fler imaginära bjudningar! Ds.

 

 

 

Författare: MARTINREDA

Make, möbel- och tapetnörd. Älskar sociala medier och mina barn. Personligare och mer sansade sidor av mig finns på Instagram @martinwendelbo Följ det som passar dig, kärleken till livets goda är den gemensamma nämnaren i alla flöden. Jag jobbar gärna som Social Media Manager. Är du företagare är du välkommen att höra av dig. martin.wendelbo@gmail.com 0702938090 Gillar du tapeter kan du kolla min tapetblogg här tapetmartin.se

En tanke på “En hyllningsmiddag

  1. Ja, jag har ju vunnit en och annan tävling, så okej’rå. Men jag lovar att titta på programmet.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.