MARTINREDA

Sveriges roligaste inredningsblogg! Design, inredning, möbler och trender

OM/ONE

Lämna en kommentar

Det är inte det att jag ligger steget efter. Det är inte heller det att jag tycker mindre om Monica Försters kollektion för Rörstrand än någon annan. Det är bara det att alla redan har skrivit om hur fint det är – och det är det, samt att det har hänt andra helt fantastiska saker- som ingen skrivit om. I och med att jag inte är den som är den, eller om det nu faktiskt är så att det är just jag som är den, så tar jag tillfället i akt att berätta om något annat.

Ni vet väl om att det finns en sida med adressen www.dudeiwantthat.com.Jag kan beskriva det som en korsning av Kjell & Co och The Cool Hunter för de av er som ännu inte har lagt till sidan som ett bokmärke.

På den sidan snubblade jag på följande helt fantastiska nyhet. OM/ONE´s svävande bluetoothhögtalare. Visst, världen behöver vackert porslin Monica, men världen behöver också svävande högtalare. Eller så här är det. Jag behöver svävande högtalare. Vackert porslin har redan min fru försett mig med.

IMG_2645

Det ni ser på bilden är Elin Lannsjös fantastiska keramik. Kavlat och tummat. Handgjort och skirt. Vackert och vilsamt.

Men nu till det viktiga. Den svävande högtalaren!

content1

content

 Kan inte nog beskriva hur mycket jag vill fylla alla mina rum med små svävande bollar som låter. De får gärna låta med min favoritlåt just nu. Watermät – Bullit

Watermät

/m

Författare: MARTINREDA

Make, möbel- och tapetnörd. Älskar sociala medier och mina barn. Personligare och mer sansade sidor av mig finns på Instagram @martinwendelbo Följ det som passar dig, kärleken till livets goda är den gemensamma nämnaren i alla flöden. Jag jobbar gärna som Social Media Manager. Är du företagare är du välkommen att höra av dig. martin.wendelbo@gmail.com 0702938090 Gillar du tapeter kan du kolla min tapetblogg här tapetmartin.se

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.