MARTINREDA

Sveriges roligaste inredningsblogg! Design, inredning, möbler och trender

Klappstolar

1 kommentar

Ni vet när nånting ligger och gnager i huvudet? Man vet inte riktigt vad det är, man är bara arg och förvirrad. Känner ni igen er? Så har jag haft det den senaste tiden. Nu äntligen lyckades jag hitta roten till det onda och tänkte kanalisera lite klassiskt näthat för att på så vis kunna bli kvitt mitt huvudbry.

Klappstolar för utomhusbruk! Seriöst?! Vad är det för fel på er?! Varför finns ni?!  Hur tänkte ni när ni uppfanns?! Idioter!

1472-000_3641

 

Nu tänker jag inte hänga ut någon leverantör eller något speciellt märke. Jag drar istället alla över en kam, det är så man gör när man näthatar. Det finns nämligen inte en enda vettig, snygg, funktionell eller hållbar klappstol för utomhusbruk. Jag förstår faktiskt varför. Det är ingen som vill ha en klappstol, därför satsas det inga pengar på produktutveckling eller design. Men snälla, sluta tillverka de stackarna ni har i produktionslinjen så vi slipper se dem ute i möbelbutikerna. Snälla. Sluta. Omedelbart.

Skärmbild (37)

Mitt största hat är kanske inte själva utseendet, det som provocerar mig till bristningsgränsen är min totala oförmåga att fälla ihop dem. Två armar, två ben och ett sammanbrott senare står fortfarande stolen där och skrattar åt mig. Det finns få tillfällen, undantaget storhandling med barnen, som jag på fullaste allvar önskar att jag var en bläckfisk, men detta är ett.

Jag rekommenderar å det starkaste att nästa stol ni införskaffar till uteplatsen är en stapelstol. De bråkar inte. De gör precis som man säger till dem. Pålitliga, stabila och snygga.

50543_dd2cc4d40147911b3ec34a382057f8cb

Och oavsett stol, ta hand om den! Tänk på miljön  låt den vara grön! Mina möbelvårdsvänner Leathermaster.se skrev precis om det på sin blogg.Läs!

 

/m

 

 

Författare: MARTINREDA

Make, möbel- och tapetnörd. Älskar sociala medier och mina barn. Personligare och mer sansade sidor av mig finns på Instagram @martinwendelbo Följ det som passar dig, kärleken till livets goda är den gemensamma nämnaren i alla flöden. Jag jobbar gärna som Social Media Manager. Är du företagare är du välkommen att höra av dig. martin.wendelbo@gmail.com 0702938090 Gillar du tapeter kan du kolla min tapetblogg här tapetmartin.se

En tanke på “Klappstolar

  1. Ping: IKEA – Sommar 2015 | MARTINREDA

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.